El Port de Tarragona serà part de l'exhibició de motor de la Ruta 6to6 Calçotada

Més de 90 vehicles esportius partiran de OneOcean Port Vell de Barcelona a primera hora del matí i la seva primera parada serà al port tarragoní

19 mayo 2017 20:11 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Ruta 6to6 Calçotada encapçalada pel pilot Marc Gené farà escala a Tarragona el pròxim 27 de febrer amb la participació de noranta vehicles esportius, segons l'organització.

Més de noranta vehicles esportius arrencaran des de l'OneOcean Port Vell de Barcelona a primera hora del matí i la seva primera parada serà al port tarragoní.

L'hora prevista d'arribada és cap a les onze del matí i a partir de llavors i fins al migdia, els vehicles quedaran exposats al moll de pescadors amb accés al públic.

Allà es reagruparan els participants que procedeixen d'altres zones geogràfiques i es podran veure alguns dels models més destacats de les marques Mercedes AMG, Porsche, Nissan NISMO, Lamborghini i Ferrari

Al migdia, sortiran units i guiats pel pilot de Nissan Marc Gené cap a carreteres de les Muntanyes de Prades, amb alguns trams del Ral·li Costa Daurada.

6to6 Motor és la comunitat de propietaris d'esportius líder, que aquest any celebra el seu desè aniversari.

La Ruta 6to6 Calçotada, després d'un dia de conducció i gastronomia, finalitzarà al port d'Aiguadolç de Sitges

Comentarios
Multimedia Diari