Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El concert en Equilibri de Blaumut

Amb breus salutacions gestuals, la banda va arrencar amb tota la potència d’’Atlàntida’, la primera cançó de seu darrer disc, ‘Equilibri’

Ana Rivera Magaña

Whatsapp

21.35h, ben puntuals, en Vassil, Xavi de la Iglesia, Manel Pedrós, Oriol Ayjmat i Manuel Krapovickas van sortir la nit de divendres a l’escenari del Teatre Tarragona. Amb breus salutacions gestuals, la banda va arrencar amb tota la potència d’’Atlàntida’, la primera cançó de seu darrer disc, ‘Equilibri’.

Sense pausa, amb un breu ‘Hola, Tarragona!’, van continuar amb ‘La vida moderna dels déus’ i la reconeguda ‘De moment’ del seu primer disc, on el públic es va arrencar a cantar. Les presentacions i salutacions van arribar en aquest moment, abans de ’21 botons’ i ‘D’ara que tot va bé’, el single que donava presentació al seu nou treball i a qui van dedicar ‘a una noia que avui fa anys’, que va acabar amb un solo del violí i cello.

Tres cançons més tard, en Vassil es va animar amb els seus monòlegs, que van fer riure a un públic entregat, fins arribar a la instrumental ‘El pont de l’Accademia’, on va explicar que era una creació de l’Oriol. Els bisos arriben quatre cançons més tard, després dels xiulets entre músics i públic de l’aclamada ‘Pa amb oli i sal’. Uns llarg bisos que van acabar amb un bonic final de festa amb els cinc músics, ja baixats de l’escenari, al bell mig del teatre i al costat de la gent, tocant la petició del públic: ‘Bicicletes’.

Temas

Comentarios

Lea También