El folk mediterrani de Projecte Mut serà a Reus

El concert es farà el pròxim dia 24 a la sala Lo Submarino

19 mayo 2017 23:08 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El grup musical Projecte Mut ja ha anunciat nous concerts de presentació del seu darrer disc Idò, que va veure la llum el 18 de novembre de l’any passat i amb el que ja ha conquistat Barcelona, Mallorca, Formentera i Eivissa. El pròxim dia 24 d’aquest mes farà parada a Reus a la sala Lo Submarino de Reus a les 23:00 hores.

Aquesta gira els portarà a molts indrets que no han visitat fins ara, com el País Valencià i Madrid, formaran part del cartell del Canet Rock i no faltaran les visites obligades a França. El projecte Mut volen presentar concerts dinàmics, enèrgics, potents i molt festius on farà un repàs als èxits dels seus anteriors treballs i portarà al directe les cançons més destacades d’aquest nou treball discogràfic.

Idò és una reflexió festiva i desenfadada amb so folk mediterrani on segueixen bevent de tots els punts cardinals a l’hora de composar i agafant textos de poetes d’arreu dels Països Catalans. En la nit artificial, el primer senzill, és un tema molt fresc, alegre i divertit que vol enganxa a l’oient.

Nominats a Artista Revelació 2014 dels Premis ARC, finalistes a tres categories dels Premis Enderrock (millor disc pop/rock, millor grup i millor portada de disc), també van ser entre els 19 finalistes del certamen Terra i Cultura amb el tema Insomni i han participat al darrer Disc de la Marató de TV3 amb el tema titulat, ‘A Déu demano’.

Comentarios
Multimedia Diari