El grup Manel actua avui a la nit a Falset

L’agrupació musical pretén donar a conèixer el seu darrer treball ‘Jo competeixo’ en plena Festa Major

12 agosto 2017 18:10 | Actualizado a 12 agosto 2017 18:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’agrupació catalana Manel actuarà aquesta nit a l’Envelat de l’Euterpe de Falset a partir de les 22 hores per donar a conèixer el seu últim treball, Jo competeixo (2016). Segons explica al Diari un dels seus components, en Roger Padilla (veus i guitarra), «el nostre darrer treball està sent molt ben acollit i després de gairebé un any i escaig, encara té força per seguir girant». I és que toquen gairebé cada setmana amb gent disposada a escoltar-los en directe. El concert, organitzat per l’Ajuntament de Falset, Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio, cau en plena Festa Major i suposa un al·licient per al grup. Pot mostrar els seus temes més recents, però també composicions de projectes anteriors. «La gent que arriba al concert vol escoltar aquelles cançons per les quals  et va començar a escoltar», reconeix Padilla. I és que amb Els millors professors europeus (2008), 10 milles per veure una bona armadura (2011) i Atletes, baixin de l’escenari (2014) van agrupar una bona quantitat de seguidors. Un factor que sorprèn als cantants de Manel és l’acollida de la cançó Jo competeixo, ja que «tot i passar dels 8 minuts, vam pensar que la gent la trobaria llarga, però ha acabat agradant molt, i això ens anima molt». 

«Evidentment,  hem fet un pas cap endavant amb el nou disc, sobretot en la forma de fer i treballar. Creiem que el fet de comptar amb l’Aaron, el productor, ens ha donat un ajut extra de cara a l’enregistrament i dins la dinàmica d’estudi. És un cap més que aporta idees i que ho enfoca tot des d’un prisma que ens calia. Ens va dirigir . Per al grup, va suposar un punt d’alleujament», reconeix el guitarrista. Aquesta nova praxi els ha fet madurar, però també els ha incentivat per poder mirar enrere i ennorgullir-se del que han creat fins ara. 

Cançons lliures

«Quan ens pregunten en quin estil ens classifiquem, responem que cada cançó té el seu propi patró,que cadascuna és lliure i que això aporta al grup una versatilitat profitosa, però alhora també molta exigència per crear una peces noves», continua el músic. 
Els Manel volen  seguir sorprenent i a poder ser, «amb originalitat». «Donem mil voltes a cada lletra i concepte. Volem que cada títol sigui recordat per tothom, perquè en això consisteix l’art de crear», valora Padilla. 

Comentarios
Multimedia Diari