El músic Pau Vallvé presentarà a Cal Massó el seu darrer disc 'Pels dies bons'

El treball anterior,'De bosc', va ser escollit un dels millors del 2012 per revistes com 'Rockdelux', 'Go Mag' o 'Enderrock'

19 mayo 2017 23:36 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les entrades pel debut a Reus del músic i productor Pau Vallvé –el proper divendres 27 de febrer a les 22 hores– ja es poden adquirir a la cafeteria de Cal Massó i també a la web de venda d’entrades www.entradium.com al preu de 8 euros. L’entrada el dia del concert valdrà 10 euros. Pau Vallvé oferirà una actuació en solitari acompanyat del seu inseparable looper per presentar el seu darrer disc Pels dies bons.

Vallvé fa any que acaba de tancar la gira del seu celebrat disc De bosc, que va ser escollit un dels millors de l’any passat per revistes com Rockdelux, Go Mag o Enderrock i el millor disc de 2012 per Mondo Sonoro, i que el va dur a fer una extensa gira per sales, teatres i festivals de tot Catalunya i el va portar fins a Berlín, Itàlia i diferents llocs d’Espanya.

Ara l’artista torna als escenaris amb un nou disc: Pels dies bons. En el format que va ell sol, porta, a banda de la guitarra, el looper, un pedal on hi grava en directe guitarra, veu i tot de coses sobre les quals toca i canta creant així unes versions diferents de les cançons, creades en directe davant dels espectadors, en un concert molt especial.

La nova gira ha començat aquesta tardor passant per Barcelona, Madrid, València, Saragossa, País Basc, Galícia, Castelló, Cantàbria, Tarragona, Lleida, Terrassa, Banyoles i molts més llocs.

La programació del mes de febrer es complementa amb el concert de presentació amb banda del nou disc del reusenc afincat a Madrid Joel Reyes, el proper dissabte, 7 de febrer (22 hores). El flamenc també tindrà la seva oportunitat aquest mes de febrer amb l’espectacle Sensaciones, a càrrec del guitarrista de l’Hospitalet de Llobregat Jesús de Joaquim ‘Puchero’ que comptarà amb la col·laboració especial de la ballarina La Farruca i una banda formada per Lucas Balbo, Miguel Fernández, Nene Maya i Isaac Barbero. L’actuació tindrà lloc el dissabte 21 de febrer (21 hores).

Comentarios
Multimedia Diari