El nucli de Castelló va acollir ahir la Rústic Festa amb jocs infantils i música

L’Associació Masia de Castelló va programar per ahir diverses activitats, adreçades al públic familiar. 

19 agosto 2017 18:01 | Actualizado a 19 agosto 2017 18:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A Castelló, un nucli gairebé deshabitat del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant,va tindre loloc ahir la catorzena edició de la Rústic Festa. L’Associació Masia de Castelló, que és l’entitat que organitza aquest esdeveniment amb el patrocini de l’Ajuntament i la col·laboració de diferents entitats i empreses locals, va programar diverses activitats, adreçades al públic familiar. 

Aquests actes van començar a les sis de la tarda iva durar fins a la matinada. Per als més petits, hi va haver jocs tradicionals, espectacles infantils i tallers (de pintar cares, de fer cistells i bosses d’olor, de passejar amb poni). També en horari infantil, de tarda-vespre, es va oferir la Trobada d’acordionistes infantils. I per a la nit, més de cara al públic adult, hi va haver el tradicional sopar a la fresca, la Trobada d’Acordionistes, amb la participació d’Acordionistes del Pirineu; el concert del grup de ‘folkcalentó’ Roba Estesa; l’actuació del DJ Ceba i zona chill-out amb cocteleria. 

Castelló és un poble medieval del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, enclavat entre muntanyes, que quedà deshabitat a la meitat del segle XX. La seva decadència física s’aturà quan l’any 1997 es constituí l’Associació Masia de Castelló i organitzà el seu primer pessebre vivent. 

Comentarios
Multimedia Diari