Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els catalans menjaran 910.000 tortells de Reis

La xifra suposa un lleuger creixement de vendes d’un 2% respecte a l’any passat

EFE

Whatsapp
El tortell de Reis de pastisseria és artesà i elaborat la nit anterior a la seva venda. FOTO: dt

El tortell de Reis de pastisseria és artesà i elaborat la nit anterior a la seva venda. FOTO: dt

El Gremi de Pastisseria de Barcelona calcula un lleuger creixement de vendes d’un 2 % per al tradicional tortell de Reis, del que es vendran al voltant de 910.000 unitats a tot Catalunya.

El secretari del Gremi, Antoni Bellart, va assegurar que aquest creixement es deu al fet que el 2018 la festivitat cau en cap de setmana, per tant els dies de venda i de consum es poden allargar. «Fa dos anys que tenim creixement de vendes», va assegurar el president del Gremi, Elies Miró, «i ho atribuïm a la recuperació econòmica i, sobretot, a una revaloració evident del producte artesà, més saludable, sense conservants ni colorants artificials i acabat de fer».

El tortell de Reis de pastisseria, que consisteix en una pasta de brioix farcida de massapà, nata, crema o trufa amb forma circular, sempre està fet a mà la nit anterior a la seva venda, implicant entre 10 i 12 hores en la seva elaboració.

Temas

Comentarios

Lea También