Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els verds comencen el seu agost amb el 2de9

La Colla Joves completa el 3de9f i un nou pilar de set amb folre

Pau Ruiz

Whatsapp
2de9fm descarregat pels verds ahir a Vilafranca. Foto: @verds/ La Joves va descarregar el quart pde7f. Foto: Cedida/ La  Vella va descarregar el 5de8 a Vallmoll. Foto: @collavella

2de9fm descarregat pels verds ahir a Vilafranca. Foto: @verds/ La Joves va descarregar el quart pde7f. Foto: Cedida/ La Vella va descarregar el 5de8 a Vallmoll. Foto: @collavella

Els Castellers de Vilafranca van tornar ahir a les places després d’una breu aturada ben merescuda, amb motiu de la diada de Cal Figarot. 
Els vilafranquins van afrontar la diada amb l’objectiu d’anar rodant estructures de cara a afrontar amb garanties i confiança les grans cites de la segona quinzena del mes, la primera d’elles, demà passat a la Bisbal.

Els verds van descarregar el sisè 2de9fm com a castell més destacat. També van completar el 3de9f, el 4de9f i el pilar de 7. A més, van realitzar una prova de 4de10 amb folre i manilles, castell que els de Toni Bach volen portar a Sant Fèlix fins al pis de sisens.

De manera idèntica als verds encarava la diada d’ahir a Vilafranca la  Colla Joves Xiquets de Valls. Els vallencs van descarregar el 3de9 amb folre com a castell més destacat. Posteriorment també van completar el 2de8 amb folre i el 4de8 amb el pilar, aquest darrer amb debat, ja que quan els segons  encara estaven agafats, l’enxaneta va agafar-se de la mà amb l’aixecador. No obstant això, la Joves va tancar el debat de soca-rel considerant el castell descarregat. A més, els de la camisa vermella van tornar a exhibir el seu magnífic pilar de 7 amb folre, sent el quart que aconsegueixen descarregar aquesta temporada.

L’altra diada destacada de la jornada va ser la que es va viure a Vallmoll amb motiu de la seva Festa Major. La Colla Vella dels Xiquets de Valls va encarar la diada amb l’objectiu de rodar castells de la gamma alta de vuit. Els vallencs van completar el 4de8p, el 5de8, el pde6  i van estrenar el 3de8p.

ELS RESULTATS

Vilafranca

  • C. de Vilafranca: 3de9f, 2de9fm, 4de9f, pde7f
  • Colla Joves: 3de9f, 4de8p, 2de8f, pde7f
  • C. Vila de Gràcia: 3de8, 2de8f, 4de8

Vallmoll

  • Colla Vella: 4de8p, 5de8, 3de8p, pde6
  • C. d’Altafulla: 2de6, id3de7, i3de6a, 4de6
  • Xiquets de Vila-seca: 2de6, 3de7, 3de6p

La Figuera

  • B.de Cornudella: 2de6, 3de6a, 3de6
  • X. del Serrallo: id3de7, 3de6,  4de6

AVUI

La Bisbal del Penedès
C/ del Doctor Robert, a les 12 h: X. de Vila-seca, Colla Castellera de la Bisbal, Xiquets de Cambrils

La Canonja
C/ del Raval, a les 18 h: Colla Jove, X. Serrallo

Temas

Comentarios

Lea También