Elton John actuarà al Palau Sant Jordi de Barcelona el 3 de desembre

Les entrades per al públic general es posaran a la venda el 16 de febrer i costaran entre 46 i 225 euros

19 mayo 2017 16:26 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Sir Elton John i la seva banda tornaran al Palau Sant Jordi de Barcelona el 3 de desembre de 2017 com a part de la seva gira internacional 'Wonderful Crazy Night'. El xou inclourà els seus grans èxits en un recorregut per tota la seva carrera musical, que abasta cinc dècades, i inclourà una selecció de les cançons del 33è àlbum d'estudi, a més de 4 disc en directe, 5 bandes sonores i més d'una dotzena de recopilatoris. Les entrades de preventa estaran disponibles el dimarts 14 de febrer i el públic general les podrà adquirir a partir del dijous 16 de febrer a través de LiveNation.es, TicketMaster i El Corte Inglés. Els preus aniran dels 46 euros les més econòmiques fins als 225 euros les premium.

La promotora Live Nation va iniciar divendres passat una campanya de màrqueting viral 'Barc.elton.a', un títol que indicava que el cantant britànic Elton John actuaria a Barcelona aquest any. Fins llavors, l'artista tenia confirmats concerts a Marbella i Gran Canaria per al juliol d'aquest any en el marc de la gira 'Wonderful Crazy Night'.

L'última actuació d'Elton John a la ciutat comtal va ser el desembre de 2014, quan va oferir un recital per celebrar els 40 anys de l'àlbum 'Goodbye yellow brick road'. El juliol del mateix any va actuar al festival de Cap Roig. És un dels artistes més aclamats i acumula més de 4.000 actuacions a 80 països des que va fer la seva primera gira, el 1970.

Comentarios
Multimedia Diari