Entrades a la venda per al concert d'Antonio Orozco a La Pobla de Mafumet

Actuarà el 15 de juliol, a partir de les 21 hores, en un concert en què estarà acompanyat a l'escenari pel pobletà Antonio Cruz

19 mayo 2017 16:06 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Pobla de Mafumet gaudirà el 15 de juliol, en el marc de les seves Festes d’Estiu, d’un concert d’excepció: el popular i àmpliament reconegut Antonio Orozco actuarà al municipi pobletà. Ho farà dins de la gira amb la qual està donant a conèixer el seu darrer treball discogràfic, Destino, el qual ja està presentant pels principals escenaris espanyols i fins i tot europeus, amb diferents concerts programats a Alemanya, Regne Unit i França.

Oferirà els seus temes més actuals i una selecció dels seus clàssics més coneguts a l’escenari de la pista coberta del Complex Esportiu Municipal, que obrirà portes a les 21 h. En aquesta ocasió estarà acompanyat pel veí pobletà Antonio Cruz, el qual a partir de les 22 h amenitzarà la nit presentant les cançons del que serà el seu darrer treball discogràfic. A continuació arribarà l’actuació principal quan, a partir de les 23.30 h, Antonio Orozco trepitjarà l’escenari per delectar el públic que s’hi doni cita.

Orozco és un dels artistes de parla hispana amb més projecció internacional, gràcies a la seva veu peculiar, la seva enorme sensibilitat i una música que dóna cabuda a una gran varietat d’estils. Durant la seva trajectòria, Antonio Orozco ha venut més de 1.500.000 discos, els quals l’han fet mereixedor de 9 discos de platí i un d’or. A més, ha estat guanyador del Premi Ondas 2003 al millor artista en directe i ha estat nominat als Latin Grammy entre els millors compositors del món per la cançó Estoy hecho de pedacitos de ti.

Les entrades per gaudir d’aquest espectacle ja es troben a la venda, per només 20 €, al portal Atrápalo. Aquest espectacle s’emmarca en les Festes d’Estiu que, anualment i coincidint amb els mesos de més calor, organitza l’Ajuntament de la Pobla.

Comentarios
Multimedia Diari