Entrades exhaurides pel concert de Txarango de divendres a la Selva del Camp

‘El cor de la terra’ és el tercer treball d’una banda que va donar-se a conèixer el 2012

01 junio 2017 15:39 | Actualizado a 13 noviembre 2017 18:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El concert que Txarango farà el pròxim divendres 2 de juny a la Selva del Camp suma nous artistes invitats a mesura que s’apropa el dia del concert. A més d’Animal, es comptarà amb una actuació molt especial del Cor Safari, una coral d’Uganda integrada per 25 nens provinents d’un ofrenat i que porten la seva música per tot el món guiats per la Mama Deborah. El Cor Safari viatja per diferents països per portar un missatge de pau a través de la música.

Una altra de les incorporacions és el grup d’Altafulla Porto Bello, que barreja influències del rock, ska, reggae, rumba i punk, i que recentment ha tret el seu disc de debut, ‘Basat en Fets Reals’. Porto Bello també han tingut ressò per la seva cançó “Hem nascut castellers”, que suposa un homenatge al fet casteller. Totes tres formacions acompanyaran a Txarango a la Selva del Camp, en un concert de la gira de presentació del seu nou disc ‘El cor de la terra’ (Discmedi).

Les entrades per l’esdeveniment tenen un preu de 12 euros més despeses de gestió i es poden comprar a les tendes Qui’k de Reus i Arsis de Tarragona, així com a la plataforma www.ticketplus.cat. La gira estatal de la formació catalana ha començat aquest mes de maig. ‘El cor de la terra’ és el tercer treball d’una banda que va donar-se a conèixer el 2012 amb el premiat disc ‘Benvinguts al llarg viatge’. Després d’incomptables concerts i col·laboracions, el 2014 van editar el seu segon llarga durada, ‘Som Riu’, amb una gira que va tenir un final apoteòsic al Sant Jordi Club de Barcelona.  

Comentarios
Multimedia Diari