Es presenta 'A 300 per hora', el llibre de l´edat d´or del motociclisme català

El divendres 17 de març, Damià Aguilar i Pere Flores presentaran el llibre "A 300 per hora", editat per Viena Edicions. A més, aquest any fa 30 temporades que Catalunya Ràdio segueix el Mundial de motociclisme. I coincideix que el motociclisme català assoleix el màxim nivell històric, amb la presència de set pilots de casa en la graella de MotoGP.

19 mayo 2017 16:03 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Catalunya Ràdio seguirà, una temporada més, apostant per aquesta modalitat que dóna tants èxits a l’esport català. Es podrà seguir novament, en directe, cada diumenge de Gran Premi, la cursa de la categoria reina dins de l’espai “UniversMotoGP” del programa “Tot gira” per quarta temporada, amb el bagatge de les 26 temporades anteriors apostant per aquest esport. Ho farà Damià Aguilar.

Catalunya Ràdio és l’única emissora de ràdio del món que ofereix totes les curses de la categoria reina des de tots els circuits.

“A 300 per hora”

Marc Márquez, Dani Pedrosa, Maverick Viñales, Pol Espargaró, Tito Rabat, Aleix Espargaró i Àlex Rins seran aquesta temporada en la graella de MotoGP, però perquè aquests set pilots ocupin avui un lloc destacat en les preferències dels aficionats al motociclisme de tot el món, altres els han marcat el camí: Sito Pons, Joan Garriga, Àlex Crivillé, Emili Alzamora, Carles Checa, Sete Gibernau, Toni Elias...

“A 300 per hora” és el llibre del motociclisme català en què Damià Aguilar i Pere Flores expliquen les seves experiències i anècdotes com a enviats especials de Catalunya Ràdio en el Mundial de MotoGP. Des dels inicis i primers èxits fins al moment actual, està farcit de medalles i esperances que el que vindrà encara serà millor. El llibre recull els millors moments del motociclisme català dels darrers 30 anys. És el treball que no ha fet mai ningú. Sobre la base de l’èxit actual, Pere Flores i Damià Aguilar entrevisten els millors pilots de la història, que aporten visions inèdites i sorprenents de la seva trajectòria.

És el millor moment del motociclisme català de tots els temps. I Catalunya Ràdio s’enorgulleix d’haver-hi apostat ininterrompudament durant els darrers 30 anys.

La presentació del llibre es farà el divendres 17 de març. A l’acte, presentat per David Clupés, director del “Tot gira”, hi assistiran els autors, Damià Aguilar i Pere Flores; Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio; Manel Arroyo, director general de Dorna; i Enric Viladot, director de Viena Edicions.

 

Comentarios
Multimedia Diari