Festa Major de El Vendrell, consulta els actes aquí

Dies 25, 26, 27 i 28 de juliol

19 mayo 2017 22:13 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

DISSABTE 25 DE JULIOL, DIA DE SANT JAUME

De les 9 del matí a les 9 del vespre, al c/ Cafès, MERCAT RACÓ DE L’ART.

De les 9 del matí a les 9 del vespre, a la ctra. Doctor Robert, INSTAL·LACIÓ D’UNA HAIMA amb degustacions de te i pastes.

A les 10 del matí, a la Rambla, PARTIDES SIMULTÀNIES D’ESCACS.

De les 11 del matí a les 6 de la tarda, al Complex Municipal d’Esports del Vendrell (av. Camp d’Esports, s/n), HOLI COLOURS DE SANTA ANNA. Durant el dia també es realitzaran diferents activitats: classe magistral de zumba, vermut, paella i festa de l’escuma, entre d’altres. Preu de l’entrada: 5 € (entrada amb dues bosses de colors) Obertura de portes: A 2/4 d’11 del matí.

A les 2 del migdia, TRONADA i REPIC DE CAMPANES a càrrec dels Administradors de Santa Anna.

De 5 de la tarda a les 8 del vespre, JORNADA DE PORTES OBERTES DE LA PISTA DE LA BOTIGA ALOY SHOP.

A partir de les 6 de la tarda, a l’aparcament de l’av. Camp d’Esports, ATRACCIONS DE FESTA MAJOR.

A les 7 de la tarda, a l’aparcament de l’escola bressol Ralet-ralet, ballada de l’escola de dansa LA FACTORIA. En cas de pluja es realitzarà a la Sala Pau Casals de La Lira Vendrellenca (c/ Sant Jordi, 7).

A continuació, a l’aparcament de l’escola bressol Ralet-ralet, ballada de l’escola de dansa URBAN MAMBO. En cas de pluja es realitzarà a la Sala Pau Casals de La Lira Vendrellenca (c/ Sant Jordi, 7).

A les 7 de la tarda, des de la pl. Tívoli i pels carrers de la vila, espectacle infantil itinerant amb la BANDA FORÀNIA. Recorregut: pl. Tívoli, c/ Cafès, ctra. Doctor Robert, c/ Prat de la Riba, c/ Peix i pl. Vella. En cas de pluja es realitzarà al Casal Familiar (c/ Sant Magí, 35).

A les 7 de la tarda, a la pl. Nova, classe oberta de LINDYHOP a càrrec de PENEDÈS SWING.

A continuació, a la pl. Nova, JAM DE SWING Organitza: Penedès Swing, Tgn swing i bars de la plaça Nova.

A 2/4 de 8 del vespre, a la Rambla, concert a càrrec de l’ORQUESTRA AMOGA.

A les 8 del vespre, a la pl. Vella, ACTE INAGURAL INFANTIL, a càrrec de la BANDA FORÀNIA. En cas de pluja es realitzarà al Casal Familiar (c/ Sant Magí, 35)

A 1/4 d’11 del vespre, a la pl. Vella, ACTE D’ENTREGA DEL PERGAMÍ DELS PADRINS DE FESTA MAJOR. En cas de pluja es realitzarà a la Sala Pau Casals de La Lira Vendrellenca (c/ Sant Jordi, 7).

A 2/4 d’11 del vespre, a la pl. Vella, ACTE INAGURAL a càrrec del Ball de Malcasats amb motiu del seu 15è aniversari. En cas de pluja es realitzarà a la Sala Pau Casals de La Lira Vendrellenca (c/ Sant Jordi, 7).

A 2/4 d’11 del vespre, a l’aparcament de l’escola bressol Ralet-ralet, MÚSICA AMBIENT a càrrec de DREAMS & DRINKS.

A 1/4 de 12 de la nit, als peus de la torre del Botafoc, castell de focs artificials a càrrec de Pirotècnia Europlà.

A 2/4 de 12 de la nit, a la Rambla, ball a càrrec de l’ORQUESTRA AMOGA.

A la mateixa hora, a l’aparcament del Pèlag, CONCERT D’EMPALMADA a càrrec de: CRU!, TERÀPIA DE SHOCK, ITACA BAND i RAGGATTUNING.

A la mateixa hora, a la pl. Francesc Macià, Concert amb Pere Anton i Tu. Per anar fent boca amb un ambient festiu i moltes ganes de passar-ho bé.

 

DIUMENGE 26 DE JULIOL, DIA DE SANTA ANNA

A les 8 del matí, pels carrers de la vila, MATINADES, a càrrec de Les Gralles del Baix Penedès i els grallers Tocats de Canya.

A la mateixa hora, MATINADES, a càrrec del Ball de Diables del Vendrell. Recorregut: c/ Muralla, pl. Nova, c/ Cafès, c/ Prat de la Riba i pl. Francesc Macià.

De les 9 del matí a les 9 del vespre, a la ctra. Doctor Robert, MERCAT RACÓ DE L’ART.

De les 9 del matí a les 9 del vespre, a la ctra. Doctor Robert, INSTAL·LACIÓ D’UNA HAIMA amb degustacions de te i pastes.

De les 9 del matí a la 1 del migdia, a l’espai lúdic Aloy Shop (c/ Cafès, 5), 2a CURSA DE FESTA MAJOR DE SLOT CLUB LA LIRA. Categoria de camions. Horaris: A les 9 h, entrenaments i, a les 11 h, inici de les curses.

A les 10 del matí, a l’església parroquial del Vendrell, OFICI SOLEMNE en honor a Santa Anna, amb l’acompanyament musical de la cobla de tres quartans ÇO DE BOTAFOC.

A la mateixa hora, a la pl. Mercat, XII TROBADA DE PLAQUES DE CAVA.

A les 11 del matí, a la pl. Vella, BALLADA D’HONOR A SANTA ANNA amb: Agrupació Musical i Majorets Santa Anna, Àliga i Aligueta del Vendrell, Ball de Bastons, Ball de Cercolets, Ball de Cintes, Ball de Diables, Ball de Diablons, Ball de Faixes, Ball de Figuetaires, Ball de les Gitanes, Ball de la Patatuf, Ball de Panderos, Ball de Pastorets, Ball de Valencians, Gegants del Vendrell, Gegants Músics, Gegantons i Nans, Grallers dels Gegants, Les Gralles del Baix Penedès, Lleó i Lleonet del Vendrell i Nens del Vendrell.

Tot seguit, pels carrers de la vila, CERCAVILA DE CULTURA POPULAR. Recorregut: pl. Vella, c/ Peix, c/ Prat de la Riba, c/ Cafès, pl. Nova, c/ Delme, pl. Garrofes, c/ Racó, c/ Carnisseria i pl. Vella.

A continuació, a la pl. Vella, ARRIBADA DELS GRUPS DE CULTURA POPULAR.

Seguidament, a pl. Vella, VERSOS dels Diables del Vendrell.

A 2/4 de 2 del migdia, a la pl. Vella, DIADA CASTELLERA a càrrec dels NENS DEL VENDRELL.

A les 6 de la tarda, a la pl. Francesc Macià, ESPECTACLE DE MÀGIA MENTALIZA-2, a càrrec de la companyia SMILE.

A partir de les 6 de la tarda,a l’aparcament de l’av. Camp d’Esports, ATRACCIONS DE FESTA MAJOR.

A les 7 de la tarda, a la pl. Francesc Macià, taller de màgia “APRÈN A FER MÀGIA”, a càrrec de la companyia SMILE.

A la mateixa hora, a l’aparcament de l’escola bressol Ralet-ralet, ACTUACIÓ DE DANSA a càrrec de L’AULA3. En cas de pluja es realitzarà a la Sala Pau Casals de La Lira Vendrellenca (c/ Sant Jordi, 7).

A la mateixa hora, a l’església parroquial del Vendrell, CONCERT DE FESTA MAJOR a càrrec del Cor-Orfeó Parroquial.

A les 8 del vespre, a la Rambla, SARDANES a càrrec de l’ORQUESTRA COSTA BRAVA.

A 1/4 de 10 del vespre, des del c/ Roquetes, CORREFOC de la capital del foc amb: Ball de Diables del Vendrell, Ball de Diables de Reus, Ball de Diablons del Vendrell, Ball de Diables Infantil de Reus, Víbria del Vendrell, Bou de Foc del Vendrell, Borinot de Foc del Vendrell, Drac de Canyelles, Ceballot de Montornès del Vallès, Mulassa Feixuga, Ruc d’Ascó, Drac de Bellvei, Tallot del Vendrell, Drac de la Múnia, Cabrot del Vendrell, Drac de Sant Roc de Tarragona, Puces del Caramot i Caramot del Vendrell Recorregut: c/ Roquetes, pont de França, c/ Quatre Fonts, c/ Muralla, pl. Nova, c/ Cafès, c/ Prat de la Riba, pl. Francesc Macià, c/ Peix i pl. Vella.

A continuació, a la pl. Vella, balls i enceses dels grups de foc participants en el correfoc.

En finalitzar el correfoc, CARRETILLADA a càrrec del Ball de Diables del Vendrell.

A 2/4 d’11 del vespre, a l’aparcament de l’escola bressol Ralet-ralet, MÚSICA AMBIENT a càrrec de MARTINA versions de Pop-Soul.

A 2/4 d’1 de la matinada, ENCESA DEL CAMPANAR a càrrec de la Pirotècnia Europlà.

A 3/4 d’1 de la matinada, a la Rambla, BALL amb l’ORQUESTRA COSTA BRAVA.

A la mateixa hora, a l’aparcament del Pèlag, CONCERT JOVE amb AlQuadrat, Els Catarres i Zoo.

 

DILLUNS 27 DE JULIOL, DIA DE SANTA ANNETA

A les 8 del matí, pels carrers de la vila, MATINADES, a càrrec de Les Gralles del Baix Penedès i els grallers Tocats de Canya.

De les 9 del matí a les 9 del vespre, al c/ Cafès, MERCAT RACÓ DE L’ART.

De les 9 del matí a les 9 del vespre, a la ctra. Doctor Robert, INSTAL·LACIÓ D’UNA HAIMA amb degustacions de te i pastes.

A les 10 del matí, a l’església parroquial, MISSA en sufragi de tots els difunts de l’any del Vendrell.

A les 11 del matí, a la placeta situada entre el c/ Cristina Alta i Cristina Baixa, BALLADA CONJUNTA DELS GRUPS INFANTILS amb: Agrupació Musical i Majorets de Santa Anna, Aligueta, Ball de Cercolets, Ball de Diablons, Ball de Faixes, Ball de Figuetaires, Ball de la Patatuf, Gegantons i Nans, Grallers dels Gegants, Les Gralles del Baix Penedès i Lleonet.

A continuació, a la placeta situada entre el c/ Cristina Alta i Cristina Baixa, CERCAVILA INFANTIL amb: Agrupació Musical i Majorets de Santa Anna, Aligueta, Ball de Cercolets, Ball de Diablons, Ball de Faixes, Ball de Figuetaires, Ball de la Patatuf, Gegantons i Nans, Grallers dels Gegants, Les Gralles del Baix Penedès i Lleonet

Tot seguit, a la pl. Vella, ARRIBADA DELS GRUPS amb ballada de lluïment.

A continuació, a la pl. Vella, VERSOS del Ball de Diablons del Vendrell.

A 2/4 d’1 del migdia, a la pl. Nova, CONCERT-VERMUT amb el grup ELS AIXARTS.

A partir de les 6 de la tarda, a l’aparcament de l’av. Camp d’Esports, ATRACCIONS DE FESTA MAJOR.

A les 7 de la tarda, a la pl. Nova, CONCERT INFANTIL a càrrec de Landry el Rumbero. En cas de pluja es realitzarà al TAG (c/ Sant Jordi, 7).

A la mateixa hora, a la Rambla, SARDANES a càrrec de l’ORQUESTRA LA PRINCIPAL DE LA BISBAL.

A 2/4 de 8 del vespre, a la placeta situada entre el c/ Cristina Alta i Cristina Baixa BALLADA CONJUNTA DELS GRUPS ADULTS amb: Agrupació Musical Santa Anna, Àliga del Vendrell, Ball de Bastons, Ball de Cintes, Ball de Diables, Ball de les Gitanes, Ball de Panderos, Ball de Pastorets, Ball de Valencians, Gegants del Vendrell, Gegants Músics, Grallers dels Gegants, Les Gralles del Baix Penedès, Lleó del Vendrell i Nens del Vendrell.

Seguidament, Des de la placeta situada entre el c/ Cristina Alta i Cristina Baixa i pels carrers de la vila, CERCAVILA ADULTS amb: Agrupació Musical Santa Anna, Àliga del Vendrell, Ball de Bastons, Ball de Cintes, Ball de Diables, Ball de les Gitanes, Ball de Panderos, Ball de Pastorets, Ball de Valencians, Gegants del Vendrell, Gegants Músics, Grallers dels Gegants, Les Gralles del Baix Penedès, Lleó del Vendrell i Nens del Vendrell.

A continuació, a la pl. Vella, ARRIBADA DELS GRUPS amb ballada de lluïment.

A 2/4 de 9 del vespre, a la pl. Tívoli, “II VENDRELL COMEDY, NIT DE MONÒLEGS”, a càrrec de la companyia FEM RIURE amb l’espectacle PEBROT COMEDY. En cas de pluja es realitzarà a la Sala Pau Casals de La Lira Vendrellenca (c/ Sant Jordi, 7).

A les 11 de la nit, a la Rambla, CONCERT I BALL amb l’ORQUESTRA LA PRINCIPAL DE LA BISBAL.

A la mateixa hora, a l’aparcament del Pèlag, FESTA 40 PRINCIPALS amb ERNEST CODINA I ADRIÀ ORTEGA.

 

DIMARTS 28 DE JULIOL, DIA DEL GOS

A les 8 del matí, pels carrers de la vila, MATINADES, a càrrec de Les Gralles del Baix Penedès i els grallers Tocats de Canya.

De les 9 del matí a les 9 del vespre, al c/ Cafès, MERCAT RACÓ DE L’ART.

De les 9 del matí a les 9 del vespre, a la ctra. Doctor Robert, INSTAL·LACIÓ D’UNA HAIMA amb degustacions de te i pastes.

A 2/4 de 12 del matí, a la rbla. Jaume Cañas i Cañas, FESTA DE L’ESCUMA DE COLORS (Es recomana que els participants hi assisteixin amb banyador i xancletes).

A partir de les 6 de la tarda, a l’aparcament de l’av. Camp d’Esports, ATRACCIONS DE FESTA MAJOR.

A les 7 de la tarda, al c/ Doctor Oliver, BALL DE MALCASATS a càrrec del GTIV.

A les 7 de la tarda, a la Rambla, INFLABLES.

A 2/4 de 8 del vespre, a l’església parroquial, MISSA DE LES ANNES.

A continuació, a l’església parroquial, TRASLLAT DE LA IMATGE DE SANTA ANNA a casa del portant d’honor més proper, amb l’acompanyament musical de la cobla de tres quartans ÇO DEL BOTAFOC i amb la participació de l’Àliga, el Lleó i la Confraria de Santa Anna i les Annes de la vila Recorregut: Es concretarà a la pl. Vella a l’hora de la sortida.

A les 8 del vespre, al c/ Major, BALL DE MALCASATS a càrrec del GTIV.

A les 9 del vespre, a la pl. Vella, BALL DE MALCASATS a càrrec del GTIV. En cas de pluja es realitzarà a la Sala Pau Casals de La Lira Vendrellenca (c/ Sant Jordi, 7).

A les 10 del vespre, al TAG, ACTUACIÓ DE L’ESBART VILA DEL VENDRELL.

A 2/4 d’11 del vespre, a l’aparcament de l’escola bressol Ralet-ralet, CINEMA A LA FRESCA amb la pel·lícula GRU 2.

En cas de pluja es realitzarà a l’auditori de l’Escola de Música Pau Casals (pl. del Tívoli).

A 1/4 de 12 de la nit, des de la pl. Vella, ENCESA d’un quilòmetre de traca. Recorregut: pl. Vella, c/ Peix, c/ Prat de la Riba, c/ Cafès, pl. Nova, c/ Muralla, c/ Carnisseria i pl. Vella.

A 2/4 de 12 de la nit, a la Rambla, HAVANERES i rom cremat a càrrec d’ELS PIRATES. En cas de pluja es realitzarà a l’auditori de l’Escola de Música Pau Casals (pl. del Tívoli).

A 2/4 de 12 de la nit, a la pl. Nova, CONCERT amb CARMINA WANTED, ELS PATCH i RUMBALBAR.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari