Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Gairebé un terç de les millennials catalanes no veu necessari consultar el metge sobre l'anticoncepció

El 23% d'aquest grup creu tenir prou informació per decidir quin és el millor mètode per a elles, i prop d'un 15% argumenta tenir vergonya o no voler parlar d'aquests temes amb un desconegut, segons s'extreu de l'avanç dels resultats de l'enquesta de conlamujer.com

Europa press

Whatsapp
La campanya #MiDecisionMasLibre pretén trencar mites i presentar la varietat de mètodes anticonceptius existents en l'actualitat. FOTO: PIXABAY

La campanya #MiDecisionMasLibre pretén trencar mites i presentar la varietat de mètodes anticonceptius existents en l'actualitat. FOTO: PIXABAY

Gairebé un terç de les millennials catalanes no veu necessari consultar un especialista mèdic sobre mètodes anticonceptius, segons s'extreu de l'avanç dels resultats de l'enquesta de conlamujer.com per conèixer el grau de coneixement sobre els anticonceptius d'aquest segment de la població, ha informat Bayer en un comunicat aquest dilluns. 

I és que el 23% d'aquest grup creu tenir prou informació per decidir quin és el millor mètode per a elles, i prop d'un 15% argumenta tenir vergonya o no voler parlar d'aquests temes amb un desconegut. 
Els resultats preliminars d'aquesta enquesta s'han presentat coincidint amb la proximitat de l'inici de l'estiu, i en el marc de la celebració d'una nova edició de la Feel Free Zumba, que torna a Barcelona per adreçar-se a les millennials i parlar de la importància de la informació i de recórrer a experts en temes d'anticoncepció. 

Método anticonceptivo
És aconsellable consultar un expert en anticoncepció que proporcione un adequat assessorament sobre els mètodes existents.
FOTO: PIXABAY

El Feel Free Zumba s'emmarca dins la campanya #MiDecisionMasLibre, una iniciativa multicanal alineada amb el compromís de Bayer #ConLaMujer que pretén trencar mites i presentar la varietat de mètodes anticonceptius existents en l'actualitat, des de les opcions més conegudes (preservatiu, píndola, anell) fins als mètodes a llarg termini com el DIU i l'implant, entre d'altres. 

El doctor Josep Perelló, de l'Hospital Sant Pau, ha explicat que les millennials són dones immerses en el món tecnològic, si bé internet pot ser font d'informació, però també de desinformació: "Per això és aconsellable que consultin sempre una font més fiable, un expert en anticoncepció, que els proporcioni un adequat assessorament". 

Temas

Comentarios

Lea También