Gerard Quintana actuarà aquest dissabte al Teatre Principal de Valls

En un concert que s'inclou en la setmana de Sant Jordi, comparteix escenari amb Xarim Aresté

19 mayo 2017 23:00 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Valls acollirà el concert final de gira del projecte compartit de Gerard Quintana amb el guitarrista Xarim Aresté tres mesos abans de la reaparició de Sopa de Cabra en tres esdeveniments estiuencs i exclusius, un d’ells al Festival Internacional de Música de Cambrils, el proper mes d’agost.

La cita serà aquest dissabte 25 d’abril a les 9 del vespre al Teatre Principal. L’Ajuntament també ofereix la Promoció Jove amb entrades a 3 euros per als menors de 30 anys durant els 30 darrers minuts abans de l’inici de l’espectacle. El duet creatiu entre Gerard Quintana i Xarim Aresté dóna com a resultat aquest format íntim del seu recent disc ‘Tothom ho sap’, ideal per ser presentat en teatres.

Un cop demostrada la potència i efectivitat de la banda del vocalista de Sopa de Cabra i del líder de Very Pomelo i guitarra en la gira del retrobament de Sopa, aquest espectacle ha permès comprovar el suc que treu aquest tàndem en la distància curta, armats només amb una guitarra acústica i les pròpies veus.

Planerament enamorats del que fan, Gerard Quintana i Xarim Aresté interpretaran els temes del disc que dóna nom a l’espectacle, ‘A cau d’orella’. Això sí, intercalen algunes cançons emblemàtiques de Sopa de Cabra, no hi falta alguna peça dels discos en solitari de Quintana i inclouen adaptacions acústiques de Pau Riba, Bob Dylan i Daniel Lanois, entre d’altres.

Separats per una vintena d’anys, ja que Quintana en té 50 i Aresté 30, exhibeixen un excel·lent bon ‘feeling’ sobre l’escenari. El repte dels dos artistes és tocar la corda de l’emoció amb les mínimes eines possibles.

Passió per la música

Una guitarra i dues veus passegen amb llibertat per les seves cançons i pels seus respectius repertoris sense deixar de caminar pels espais que ens commouen i atrauen, més enllà de les etiquetes on sovint els toca viure.

La darrera visita de Gerard Quintana a Valls va ser en el marc del concert dels ‘10 de les Decennals’, el febrer de 2011, que va reunir deu formacions del pop català en un concert multitudinari.

Aquesta vegada, Quintana ha estat programat dins la temporada estable dels Teatres de Valls coincidint amb la primera celebració de la Setmana de Sant Jordi, que supera l’àmbit estricte de la diada del patró de Catalunya i, amb diferents agents culturals, abasta una setmana completa.

Comentarios
Multimedia Diari