Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Google permetrà traduir textos a través de la càmera del mòbil i del micròfon

Està disponible des d'anglès a francès, alemany, italià, portuguès, rus i espanyol, i viceversa

ACN

Whatsapp
Foto: DT

Foto: DT

La companyia Google ha actualitzat l'aplicació de traducció Google Translate i ara es podran obtenir les paraules en altres llengües mitjançant la càmera del telèfon mòbil i del micròfon. Així, acostant el dispositiu, per exemple, a un cartell o un text, l'aplicació podrà traduir el seu contingut a 36 idiomes. Per tot això, s'ha de dirigir la càmera a la senyal i text i la traducció surt sobreimpresa a la pantalla, sense necessitat de connectar-se a Internet o connexió de dades. L'actualització està disponible per als mòbils amb sistema operatiu Android i iOS. Actualment, el sistema de traducció instantània s'ofereix des d'anglès a francès, alemany, italià, portuguès, rus i espanyol, i viceversa.

D'altra banda, a partir d'ara, el Google Translate oferirà la possibilitat d'obtenir la traducció de paraules mitjançant el micròfon del dispositiu. L'aplicació reconeixerà automàticament els dos idiomes i quan ja estiguin definits, ja no hi haurà necessitar de tornar a prémer el micròfon. Aquestes prestacions ja estaven disponibles per a Android des del 2013.

Temas

  • TECNOLOGÍA

Comentarios

Lea También