Jazz a la terrassa de l'hotel, a Tarragona

L’Hotel SB Ciutat Tarragona participarà dins el cicle de música en directe que s’està duent a terme a les terrasses dels hotels de la cadena

26 junio 2017 17:23 | Actualizado a 20 julio 2017 08:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb l’arribada del bon temps, SB Hotels i Estrella Damm presenten la programació de “Nits amb estrella”. Una proposta d’oci que s’incorpora a l’agenda musical d’aquest 2017 amb concerts gratuïts.

La programació tindrà lloc a totes les terrasses dels hotels de la cadena, distribuïts per Barcelona, Tarragona i Terres de l’Ebre. Concretament a Tarragona, els concerts se celebraran els divendres a les 20h, a la terrassa amb piscina i vistes a la ciutat de l’última planta de l’Hotel SB Ciutat Tarragona, des de la quarta setmana de juny fins a l’última d’agost. Tots els assistents podran gaudir d’actuacions de jazz en directe.

Aquesta activitat està prevista tant pels clients propis de l’hotel com pel públic local que vulgui gaudir d’una proposta cultural, de bones vistes i bon ambient.
La terrassa de l’hotel SB Ciutat Tarragona es convertirà, per tant, en un punt de trobada per gaudir de bona música després d’una jornada laboral, amb artistes reconeguts dins el món del jazz com Laia Masdeu o Lluís Capdevila, entre d’altres.

Aquesta iniciativa es durà a terme també als hotels de la cadena ubicats a Barcelona (SB Diagonal Zero, SB Plaza Europa i SB BCN Events) amb actuacions en directe de jazz, sessions de DJ i cantautors en acústic. A més a més, a partir del proper mes de juliol, coincidint amb l’obertura d’un nou hotel del grup a Barcelona, se sumarà una sisena terrassa a la programació. També es preveu portar les actuacions de rock i acústic a l’hotel SB Corona Tortosa.

Progrmació:

Divendres 7 de juliol / 20 h / SB Ciutat Tarragona
Gintrionic (Jazz)
 

Divendres 14 de juliol / 20 h / Ciutat Tarragona
TGN Hot Trio (Jazz)
 

Divendres 21 de juliol (20 h / Ciutat Tarragona
UCCAT (Jazz)
 

Divendres 28 de juliol (20 h / Ciutat Tarragona
Connexions (Jazz)

Comentarios
Multimedia Diari