Juan Echanove i María Galiana donaran el tret de sortida al primer semestre del TÀG del Vendrell

Fins al maig, el Teatre Àngel Guimerà ha programat una desena d'espectacles que alternen l'oferta musical amb les obres familiars

19 mayo 2017 23:35 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La comèdia romàntica 'Conversaciones con mamá' obrirà el nou cicle d'espectacles del Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell, que arrenca el diumenge 22 de febrer. A partir d'aquí, cada setmana el seguiran propostes adreçades a un públic variat. Fins que acabi la temporada, a mitjan maig, hi ha programats espectacles de música, titelles, obres infantils i també teatre amateur. Un altre dels al·licients de la programació del segon semestre del TÀG serà el concert de Lax'n'Busto, que actuaran el 25 d'abril dins la gira semi acústica 'De prop'. Els vendrellencs oferiran noves versions dels temes més coneguts de la seva carrera alternats amb cançons que habitualment no formen part dels seus concerts.

La resta de la programació l'omplen el concert del cor Cantabile, conegut per haver participat al concurs 'Oh Happy Day'; els espectacles infantils 'Planeta Tumàcat' i 'El mêtre'; i el concert 'Marabunta', de Guillem Albà & The All in Orchestra. Aquest últim espectacle fusiona música, humor i improvisació amb un ampli repertori de gags i cançons. Finalment, al mes de maig, la companyia local Criatures pujarà a l'escenari del teatre del Vendrell amb 'Llum blava', on s'hi recullen diferents històries personals sobre problemes quotidians. L'obra que tancarà temporada serà 'Pensaments secrets', amb Àlex Casanovas i Mercè Pons. Les entrades de tots els espectacles es començaran a vendre dilluns 9 de febrer.

Comentarios
Multimedia Diari