Más de Naltros

La Banda Unió Musical de Tarragona busca nous músics

Les proves d'accés a la BUMT tindran lloc el proper 4 de febrer

Javier Díaz Plaza

Whatsapp
La Banda Unió Musical de Tarragona busca nous músics

La Banda Unió Musical de Tarragona busca nous músics

La Banda Unió Musical de Tarragona ha convocat proves d'accés per aquells nous músics que es vulguin incorporar a la Banda Simfònica de l'entitat. La BUMT busca nous músics que es vulguin incorporar en un projecte musical engrescador i que toquin instruments de vent metall, vent fusta o percussió, així com també es busquen contrabaixos i violoncels.

Les proves tindran lloc el proper dissabte 4 de febrer al matí, i qui estigui interessat a presentar-s'hi, es pot inscriure fins al proper 27 de gener a la secretaria de l'Escola de la BUMT (que es troba al carrer Sant Antoni Maria Claret, a l'Espai Jove Kesse) o bé pot enviar un correu a administracio@bumt.cat.

La BUMT va néixer a Tarragona el 1993, fruit de la iniciativa d'un jove grup d'estudiants de musica i alguns músics veterans, amb la intenció de crear un espai per a tocar en grup i oferir la seva música com a ciutat. Actualment, les principals actuacions de la BUMT, formada per una setantena de músics, són en dies assenyalats de Tarragona, com Sant Magí o Santa Tecla, i també en els concerts de Primavera, Santa Cecíla o Nadal, entre d'altres.

Temas

  • NALTROS

Lea También