La Banda Unió Musical de Tarragona busca nous músics

Les proves d'accés a la BUMT tindran lloc el proper 4 de febrer

19 mayo 2017 16:43 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Banda Unió Musical de Tarragona ha convocat proves d'accés per aquells nous músics que es vulguin incorporar a la Banda Simfònica de l'entitat. La BUMT busca nous músics que es vulguin incorporar en un projecte musical engrescador i que toquin instruments de vent metall, vent fusta o percussió, així com també es busquen contrabaixos i violoncels.

Les proves tindran lloc el proper dissabte 4 de febrer al matí, i qui estigui interessat a presentar-s'hi, es pot inscriure fins al proper 27 de gener a la secretaria de l'Escola de la BUMT (que es troba al carrer Sant Antoni Maria Claret, a l'Espai Jove Kesse) o bé pot enviar un correu a administracio@bumt.cat.

La BUMT va néixer a Tarragona el 1993, fruit de la iniciativa d'un jove grup d'estudiants de musica i alguns músics veterans, amb la intenció de crear un espai per a tocar en grup i oferir la seva música com a ciutat. Actualment, les principals actuacions de la BUMT, formada per una setantena de músics, són en dies assenyalats de Tarragona, com Sant Magí o Santa Tecla, i també en els concerts de Primavera, Santa Cecíla o Nadal, entre d'altres.

Comentarios
Multimedia Diari