La Bisbal aixeca castells al mar de Cunit

La colla castellera va dur a terme aquesta activitat amb motiu del Dia del Bou Mullat. La idea era gaudir junts d´un dia d'esbarjo

19 mayo 2017 18:45 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La colla castellera de la Bisbal del Penedès va aixecar castells al mar de Cunit amb motiu del Dia del Bou Mullat. Va ser una proposta del cap de colla, Joan Vallés, amb el propòsit que tota la colla passés junta un dia d’esbarjo fora del rol de diada i per afrontar la resta de la temporada. La Colla Castellera de la Bisbal del Penedès es van reunir a la platja de Cunit. Cap al migdia els castellers es van posar la camisa, es van enfaixar i es va endinsar uns metres dins el mar. L’objectiu era fer una torre de sis, però finalment la torre es va coronar amb l’‘acoxaneta’. També es va fer la figuereta. Tot seguit, es va fer un pilar de 4 aixecat per sota.

La iniciativa pretenia enfortir els llaços entre els castellers en una colla relativament nova. També van compartir una paella i van agrair a l’Ajuntament de Cunit les facilitats per tal de poder dur a terme aquesta activitat.

Durant l’any la colla també preveu organitzar diferents accions per tal de fomentar el treball en equip i els llaços entre ells.

 

Comentarios
Multimedia Diari