La Fira de Música al Carrer tanca amb més de 15.000 assistents

El director artístic, Pep Vergé, defineix com 'un encert' la confiança en els grups emergents del territori i l'aposta per l'horari matinal

19 mayo 2017 22:37 | Actualizado a 22 mayo 2017 17:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La setzena edició de la Fira de la Música al Carrer (FiM) de Vila-seca va tancar la matinada d’ahir, passades les quatre, amb la satisfacció dels organitzadors pel número d’assistents, més de 15.000 persones repartides en el mig centenar d’actuacions que hi va haver entre divendres i dissabte. En aquesta ocasió destacaven com a novetat els espectacles de quilòmetre zero per grups locals i del territori, i la varietat estilística aconseguida, així com la resposta positiva en l’horari matinal.

Pep Vergé, de Crearum Produccions Creatives i director artístic de la FiM, subratlla que «el balanç és molt positiu pel que fa a espectadors i a qualitat dels espectacles». Enguany la fira ha canviat de dates i ha coincidit amb una àmplia oferta musical a ciutats properes a banda de l’expectativa mediàtica per la final de la Champions. Amb tot, però, l’afluència d’espectadors també a l’hora del futbol amb la música de County Groove o Catfingers va ser «molt bona», segons l’organització. Vergé també apunta que «s’ha posat una primera pedra i esperem poder mantenir la confiança del Patronat de Turisme de Vila-seca per seguir apostant per noms consolidats com Xeic!, Pepet i Marieta o Lenacay al costat de grups amb gran futur com Ivory, Gemma Humet o l’igualadí Enric Verdaguer, que va fer el primer concert amb banda a la FiM i al mateix temps per la pedrera musical de Vila-seca i del Camp de Tarragona, amb artistes com The Krav Maga o Fito Luri». A més, destaca com a «molt interessant la resposta del públic en l’horari matinal amb concerts per a tota la família i l’aposta del jazz, el folk i la música clàssica que confiem en poder continuar».

La FiM 2015 ha rebut un centenar de professionals acreditats que han pogut descobrir nous artistes d’entre els 50 que han actuat i més de 30 periodistes han passat per Vila-seca . El regidor de Cultura, Josep Toquero, ha afirmat que en els propers dies s’analitzarà en profunditat la FiM però que els resultats apunten a una valoració molt positiva.

Comentarios
Multimedia Diari