La Nit de la Molly Bloom, al Teatre el Magatzem de Tarragona

La actriu Àngels Bassas protagonitza aquesta obra basada en l'Ulisses de Joyce

14 febrero 2018 19:12 | Actualizado a 14 febrero 2018 19:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els actors Ángels  Bassas (Premi de la Crítica en dues ocasions ) i Jep Barceló interpretaran dissabte (20.30 hores) al Teatre el Magatzem de Tarragona l'obra 'La Nit de la Molly Bloom', una de les propostes més destacades de la temporada.

'La Nit de la Molly Bloom' és  una excel·lent  versió de José Sanchis Sinisterra a partir de les 50 últimes pàgines de l’Ulysses de James Joyce i dirigida per Artur Trías. Rememora el monòleg interior que la protagonista de Joyce ens regala en el capítol final de l’Ulisses. Una dona, Molly Bloom ―la heroïna infidel de l’Ulisses de James Joyce― en una nit d’insomni i estirada al llit al costat del seu marit, Leopold, que dorm profundament, deixa fluir lliurament els seus pensaments més íntims,

En aquest discurs ininterromput passa revista al seu petit entorn vital, es recrea en els seus records, formula desitjos lascius, fantasies i somnis. Manifesta esperances i expressa els seus sentiments i opinions. Emergint la frustració o la resignació davant d’una realitat humana decebedora. El sentit de l’humor i l’erotisme embolcallen aquest soliloqui que ens apropa a una realitat femenina d´un cert to inquietant.

Les entrades costen 12 euros anticipades i 14 a taquilla.  10 euros per socis COT.

Comentarios
Multimedia Diari