La Pegatina, Boikot i Brams donen el tret de sortida de la vintena Acampada Jove de Montblanc

Entre les actuacions programades per als pròxims dos dies destaca Els Catarres, La Gossa Sorda, Aspencat, Lax'n'Busto i La Raiz

19 mayo 2017 22:17 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Acampada Jove de Montblanc ha arrencat aquest dijous a la nit amb un cartell de luxe. La primera nit d'aquesta vintena edició ha comptat amb les actuacions destacades dels rumberos de la Pegatina, que han omplert de gom a gom l'espai Independència -zona de concerts- amb un públic absolutament entregat a ballar i cantar amb els de Montcada. La festa ha seguit amb els mítics Boikot, que han donat el toc més reivindicatiu de la nit, l'actuació de Brams, que ja van ser presents a la primera edició del festival, i el concert de Buhos. Entre divendres i dissabte, l'Acampada Jove comptarà amb Els Catarres, la Gossa Sorda, Aspencat, Lax'n'Busto, La Raiz i fins a dotze actuacions més.

El director del festival, Gerard Gómez del Moral, ha valorat aquesta primera jornada com "un dels millors inicis que podíem somiar per commemorar els vint anys de l'Acampada Jove", per la quantitat de públic, l'afinitat entre els acampats i la proximitat de les eleccions del 27 de setembre. Gómez del Moral també ha volgut destacar el bon moment que viu el certamen després de vint anys i la importància de tirar endavant un projecte com aquest només amb l'esforç i les ganes de més de 500 voluntaris.

Comentarios
Multimedia Diari