La Sagrada Família, La Pedrera i Montserrat ambienten la nova novel·la de Dan Brown

A l'obra 'Origen' també apareixen les ciutats de Bilbao, Madrid i Sevilla. El llibre arribarà a les llibreries el pròxim 5 d'octubre

28 junio 2017 06:52 | Actualizado a 28 junio 2017 07:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Sagrada Família, la Casa Milà (La Pedrera) i el Monestir de Montserrat ambientaran la nova novel·la de l'escriptor nord-americà Dan Brown, "Origen", en la qual, a més de Barcelona, també apareixen les ciutats de Bilbao, Madrid i Sevilla.
L'obra, que arribarà a les llibreries el pròxim dia 5 d'octubre publicada per Planeta en castellà i en català per Columna, permetrà el lector, de la mà de Robert Langdon, recórrer escenaris com el Monestir de Montserrat, la Casa Milà (La Pedrera), la Sagrada Família, el Museu Guggenheim a Bilbao, el Palacio Real de Madrid o la catedral de Sevilla.Com ja va succeir amb París a "El codi Da Vinci", amb Roma a "Ángeles i dimonis" i amb Florència a "Inferno", els escenaris de les novel·les de Dan Brown sempre han estat un element clau en les seves trames.

 "Sempre he considerat Espanya una terra de boniques paradoxes; un lloc posseïdor d'una rica tradició i història que, al mateix temps, no deixa de llaurar el futur innovant en ciència i tecnologia. Per aquest motiu, quan em vaig disposar a escriure una novel·la que barregés les coses antigues i les coses modernes, vaig saber que només podia escollir un lloc per ambientar-la", explica Dan Brown en un comunicat d'editorial Planeta.

Dan Brown no només ha elegit ubicar la seva nova novel·la a Espanya per motius narratius, sinó que la seva vinculació personal amb aquest país també ha influït, explica el comunicat.
"Espanya és el primer país que vaig visitar fora dels Estats Units. Tenia 16 anys i vaig estar vivint a Astúries amb una família meravellosa. Durant la meva visita, em vaig enamorar de la cultura, de la història i, sobretot, de la gent i la seva llengua".

"Després he tornat onze vegades a Espanya (moltes més de les que he visitat cap altre país), fins i tot durant un any vaig assistir a classes a la universitat de Sevilla", recorda l'escriptor nord-americà.
La trama de la novel·la se centra en Robert Langdon, professor de simbologia i iconografia religiosa de la universitat de Harvard, que acudeix al Museu Guggenheim Bilbao per assistir a un transcendental anunci 'que canviarà la cara de la ciència per sempre'. 

Comentarios
Multimedia Diari