Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Unitat de Salut Internacional de les Terres de l'Ebre, l'única de la demarcació de Tarragona acreditada per dispensar la vacuna de la febre groga

També ha rebut el reconeixement del Ministeri de Sanitat per donar assistència als viatgers internacionals

ACN

Whatsapp
Una metgessa posa la vacuna a un pacient. Foto: ACN

Una metgessa posa la vacuna a un pacient. Foto: ACN

La Unitat de Salut Internacional de les Terres de l'Ebre, adscrita al Servei de Medicina Preventiva de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, ha estat acreditada pel Ministeri de Sanitat com a centre per dispensar la vacuna de la febre groga. És l'única unitat de la demarcació de Tarragona que ho podrà fer. Així mateix, ha rebut el reconeixement del mateix ministeri, juntament amb dotze unitats de salut internacional més de tot Catalunya, per donar assistència als viatgers internacionals. Fa dos anys que la unitat està acreditada pel Departament de Salut per fer les funcions d'atenció al viatger en el territori català, però no disposava de l'autorització per dispensar la vacuna de la febre groga.

La unitat ebrenca està integrada en la xarxa de deu unitats de salut internacional de l'Institut Català de la Salut, que ha posat en marxa un programa corporatiu amb l'objectiu d'optimitzar els recursos de què disposa i coordinar els serveis i unitats, des del punt de vista assistencial, de promoció de la salut, de formació i de recerca (PROSICS).

La Unitat de les Terres de l'Ebre ofereix assistència sanitària abans i després d'un viatge a qualsevol país o zona del món, atenció a la patologia importada, recomanació i administració de vacunes, recomanació i prescripció de tractament preventiu per a la malària (actualment la patologia de major demanda), consell i farmaciola per a viatgers, i visites urgents en el cas de viatges no planificats.

Temas

  • SALUD

Comentarios

Lea También