Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La ballarina reusenca Anna Borràs, seleccionada en un festival a l'Índia

Presentarà 'Cairo' a l'Avayava Contemporary Sance Festival

Redacció

Whatsapp
Imatge d´arxiu de la ballarina reusenca Anna Borràs, que aquesta setmana viatja a l´Índia. Foto: DT

Imatge d´arxiu de la ballarina reusenca Anna Borràs, que aquesta setmana viatja a l´Índia. Foto: DT

La ballarina reusenca Anna Borràs viatja aquesta setmana a l’Índia, a Mumbai i a Pune, on ha estat seleccionada a l’Avayava Contemporary Dance Festival per representar el seu solo Cairo, coreografiat conjuntament amb Jorge Crecis a Londres. També impartirà un sèrie de workshops per a adults i nens basats en la seva pròpia metodologia de treball, així com ensenyarà repertori de la producció que interpretarà entre el 7 i el 10 d’abril a Pune.

Durant el festival, s’hi podrà també veure la peça d’screendance (vídeodansa) 15, dirigida per Marta Arjona en el marc de la productora DansPXL i que es va rodar a El Círcol de Reus, la qual fins ara està sent reconeguda i seleccionada en diferents festivals, dels quals pròximamente informarem. Fins al moment, Cairo ha tingut una gran rebuda en el món de la dansa contemporània. S’ha pogut veure ja en ciutats com Londres i Reus, i properament serà vist a Pune i a Tenerife.

A més, a Tenerife també es podrà comptar amb el guardonat solo SIQ, que també serà vist conjuntament amb Cairo durant el Festival Mueca de Santa Cruz de Tenerife entre els dies 12 i 17 de maig.

Temas

  • CULTURA

Comentarios

Lea También