La catalana Patricia Campos guanya el certamen internacional de cartes d'amor

El jurat, presidit per l'escriptor Arcadio Ortega Muñoz, ha premiat aquesta carta perquè 'està treballada amb indubtable domini literari, denotant un bon maneig de la tècnica d'aquest art i amb una resolució final parcialment inesperada, però bastant sorprenent'

19 mayo 2017 16:24 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La carta "L'hivern més càlid", escrita per la barcelonina Patricia Campos Ramírez, i presentada sota el pseudònim 'Sospir de paper', ha aconseguit el primer premi del 23 certamen internacional de cartes d'amor i desamor d'Almuñécar (Granada).

El premi està dotat amb 800 euros i allotjament i sopar per a dues persones en un hotel d'Almuñécar, segons ha informat la regidora de Cultura, Olga Ruano.

El jurat, presidit per l'escriptor Arcadio Ortega Muñoz, ha premiat està carta perquè "està treballada amb indubtable domini literari, denotant un bon maneig de la tècnica d'aquest art i amb una resolució final parcialment inesperada, però bastant sorprenent".

El segon lloc, amb una dotació de 500 euros i allotjament i sopar per a dues persones, ha estat per a la carta presentada per la sevillana Rocío Rubio Garrido amb el títol d'"Empaquetar el desamor" i amb el pseudònim 'La prima de Vivaldi'.

En l'apartat local, la carta premiada aquest any, dotat amb 500 euros i sopar per a dues persones, porta per títol "Noces de plata i llunyania" presentat sota el pseudònim 'Nitori' i escrita per Maria del Mar Pagano Ferrari, una argentina de La Plata, establerta a Almuñécar.

El premi únic del VI Certamen de Tuit d'Amor i Desamor, dotat amb 140 euros i sopar per a dues persones, va ser per a Margarita del Brezo i que feia referència al desamor "A l'ordenar l'armari ha caigut un t'estimo. Te l'envio amb la resta de les teves coses?".

En el 23 Certamen de Cartes d'Amor i Desamor 2017 s'han presentat prop de 300 cartes remeses des de totes les comunitats espanyoles, països americans i resta d'Europa, quant al sisè Certamen de Tuit d'Amor i Desamor d'Almuñécar, es van rebre un total de 111 tuit.

Comentarios
Multimedia Diari