La gira 'Els Pets 3.0' farà escala al Teatre Fortuny de Reus

És un dels quinze espectacles programats a l'equipament per al quart trimestre de l'any. Consulta la programació completa

19 mayo 2017 22:19 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La gira 'Els Pets 3.0' serà una de les actuacions destacades al Teatre Fortuny de Reus a partir del setembre. El Consorci que gestiona l'equipament ha presentat aquest dimarts la programació prevista per al quart trimestre del 2015, que a banda de l'actuació del grup de rock català comptarà amb la presència de noms consagrats del panorama escènic com ara els actors Concha Velasco, Josep Maria Pou, Ernesto Alterio, Lola Herrera i Joan Pera o la pallassa Pepa Plana. L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha encapçalat l'acte de presentació de la programació, que ha tingut lloc a l'Ajuntament.

També hi haurà espai per a la música clàssica, que arribarà de la mà de l'Orquestra Camera Musicae. Presentarà l'espectacle 'Mahler i els Kindertotenlieder' el 27 d'octubre. El mes de desembre l'Strauss Festival Orchestra oferirà un gran concert d'any nou.

A partir del 23 de juliol es posaran a la venda les entrades per als espectacles 'Pels Pèls', 'Rússia multicolor', 'Penèlope', 'Fer riure és un art', 'Els Pets 3.0', 'El concert de Cap d'Any', 'Raspall' i 'Torna Robin Hood'. La venda serà en exclusiva a través del web www.teatrefortuny.cat.

Comentarios
Multimedia Diari