La mezzosoprano Rita Schneider, principal atracció del Festival Internacional de Música d´Altafulla

La mostra tindrà lloc del 5 al 22 d´agost a la Plaça de l´Església

19 mayo 2017 22:08 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Plaça de l’Església ja està preparada per viure unes setmanes amb molta activitat musical. Aquest dimecres dóna el tret de sortida la 28ena edició del Festival Internacional de Música d’Altafulla, que tindrà lloc del 5 i al 22 d’agost. Seran un total de sis actuacions, i qui obrirà el teló serà la música vienesa de la mezzosoprano Rita Schneider i el pianista Robert Lehrbaumer, un tàndem austríac que interpretarà tretze peces a partir de les deu de la nit. Jordi Molinera, regidor de Cultura, espera un “primer bon concert” i no ha dubtat en “convidar tothom” a assistir-hi. Ha afirmat que, any rere any, “acabem omplint la plaça” i que espera repetir aquest èxit un agost més.

A més de la representació austríaca en aquesta obertura del Festival, aquesta mateixa setmana es podran escoltar dues actuacions més. Divendres dia 7 serà el torn de l’Orquestra Terrassa 48, amb Claudi Arimany, i diumenge 9 hi actuarà el Recital d’àries d’Òpera i espirituals negres, amb la soprano Angela Brown i la pianista cubana Ivon Frontela.

Totes les actuacions començaran a les deu de la nit. Pel que fa a les entrades, hi ha diverses opcions. Per un concert, el preu és de 15€, amb el pack de 4 actuacions en són 51, i l’abonament per tot el festival costa 75€. A més, els titulars del Carnet Jove gaudiran d’un 50% de descompte. Es poden comprar a l’Oficina de Turisme de la Plaça dels Vents, als portals web www.altafulla.cat/festival i http://www.tarracoticket.cat, i les nits de concert a la pròpia Plaça de l’Església des d’una hora abans de l’inici, a partir de les nou de la nit.

 

Comentarios
Multimedia Diari