Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'actor Joan Negrié presenta un club de lectura teatral a Torredembarra

A la biblioteca Mestra Maria Antònia

EFE

Whatsapp
Imatge de la biblioteca Mestra Maria Antònia. Foto: DT

Imatge de la biblioteca Mestra Maria Antònia. Foto: DT

L'actor Joan Negrié presenta demà un club de lectura teatral a la biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra, dins del cicle "Llegir el teatre", impulsat pel Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i la xarxa de biblioteques públiques, informa el consistori.

L'objectiu és millorar la formació teatral dels espectadors, despertar el seu esperit crític i estimular l'exigència artística i el seu interès per la cultura en general.

La biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra, adherida al projecte "Llegir el Teatre" per segon any, presenta demà aquest cicle amb la participació de l'actor, gestor i programador de la Sala Trono, Joan Negrié. També s'oferirà una representació de teatre breu de Karl Valentin a càrrec del grup 9Teatre amb els textos "Mucho ruido y pocas nueces" (William Shakespeare); "El Público" (Federico García Lorca) o Maria Rosa (Àngel Guimerà). També es llegiran fragments de "El profesor Bernhardi" (Arthur Schnitzler), "Don Juan" (Molière); "Victòria" (Pau Miró) i "Quien buenas obras hará" (Pep Tosar), totes elles en el cartell d'aquesta temporada del Teatre Nacional de Catalunya.

Temas

  • CULTURA

Comentarios

Lea También