Les 10 propostes per viure un Nadal de somni

Us oferim un llistat de 10 activitats imprescindibles perquè reviviu aquestes festes amb la il.lusió d'un nen

19 mayo 2017 20:59 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

PISTA GEL

TGN: Del 27 de novembre de 2015 al 17 de gener de 2016, Tarragona té una autèntica pista de gel al bell mig de la ciutat: a la plaça Verdaguer. Preu: 7 euros.

REUS: La pista de gel va obrir entre el 27 de novembre i fins el 10 de gener, gràcies a la col·laboració d’El Tomb de Reus. El preu del tiquet per patinar-hi serà de 7 euros. Els comerços donen descomptes de 3 euros.

FIRA NADAL

TARRAGONA: Del 27 de novembre al 23 de desembre, el tram de l'estàtua dels Castellers de la Rambla acull la tradicional Fira de Nadal. Horari: De diumenge a dijous, de 9 a 21h; divendres i dissabte, de 9 a 21.30h

REUS: Del 27 de novembre al 10 de gener, Reus es converteix en un gran parc temàtic on tu ets el protagonista. El «Conte de Nadal de Reus» transforma el centre de la ciutat en mons imaginaris i l'omple d'espectacle. Aquí et pots descarregar el programa d'actes del conte i començar a somniar!

 

PARC NADAL

TGN: El Parc de Nadal de Tarragona s'instal.larà en el seu espai habitual, el Recinte Firal del Palau de Congressos. Obrirà del 26 de desembre al 4 de gener d'11 a 14 h i de 17 a 20 h (els dies 26 al matí, 31 a la tarda i l’1 de gener al matí el parc estarà tancat). Preu de l'entrada general (2-17 anys: 3 euros. Socis Tarraconins: 2 euros. Menors de 2 anys: gratuït).

REUS: El Parc de Nadal de Reus se celebra a l'edifici de Fira Reus al Tecnoparc, del 27 de desembre de 2015 al 4 de gener de 2016, de les 15:00h a les 21:00h, excepte el dia 31 de desembre que tanca les seves portes a les 20:00h i el dia 1 de gener de 2016 que romandrà tancat. Preu: de 12-14 anys: (5 euros). Majors de 14 anys (1 euro). Menors de 2 anys gratuït.

 

- ELS PASTORETS

TGN:

Els Pastorets, de La Salle

Dissabte 2 de gener de 2016, 18.30h i  diumenge 3 de gener de 2016, a les 18.30h, al Teatre Metropol. Preu adults 7 i menors 12 anys 5 euros.

Els Pastorets de Tarragona, de La Golfa

Diumenge 27 de desembre, 18.30h i dilluns 28 de desembre, 18.30h, al Teatre Metropol. Preu adults 7 i menors de 12 anys 5 euros

REUS: Dissabte 19 de desembre i diumenge 20, a les 18h. Representació musical: Recordant Els Pastorets, a càrrec de l’Esbart Santa Llúcia, Coral Harmonia Reusenca i amb direcció de Ramón Lleó i Joaquim Moragrega. En homenatge a Josep Bargalló i Badia, creador de l’espectacle el 2014.

 

HOME NASSOS

TGN: Com és tradició, el dijous 31 de desembre, a partir de les 12h i des de l'interior de la Casa Balcells al Pla de la Seu, farà la seva aparició l’Home dels Nassos, amb tants nassos com dies li queden a l’any tot saludant als infants allí presents.

Tot seguit, es dirigirà a la Part Alta fins a l’Ajuntament, on pujarà al balcó principal, per després continuar el seu itinerari fins al Recinte Firal on visitarà el Parc Infantil de Nadal.

Finalment acabarà el seu recorregut al Moll de Costa on visitarà l’exposició commemorativa del centenari de la Cavalcada de Reis.

REUS: A les 10h, a la plaça de la Llibertat, rebuda de L’HOME DELS NASSOS. Posteriorment cercavila pel centre de la ciutat, visita al Mercat Central i al Passeig Comercial ElPallol. Organitzat pel Patronat Foc Nou i la Colla Gegantera de Reus, amb l’acompanyament musical dels Xarrups, grallers de Reus. A les 12h, salutació i llançada de caramels des del balcó de l’Ajuntament.

 

CURSA DE SANT SILVESTRE

TGN: El dia 31 de desembre a les 17.30h, la llotja de pescadors de Tarragona donarà el tret de sortida als 5 km de cursa de la Sant Silvestre. Una manera molt esportiva per acomiadar l'any! Aquí et pots informar!

REUS: Reus cel.lebra la setena edició d'aquesta cursa de 5 km que acomiada l'any de manera esportiva. Entra aquí i informa't!

 

CAMPANADES

TGN: Tarragona tornarà a donar la benvinguda a l'any nou amb un original videomapping que es projectarà sobre la façana de la Catedral. Ho organitza l'associació d'empresaris locals SPAM. 

REUS: Campanades de Cap d’Any. Per primera vegada, les campanades de Cap d’Any es faran al so de les campanes de la Prioral de Sant Pere. Els 12 repics aniran acompanyats de l’encesa, una a una, de les 12 estrelles de grans dimensions que hi haurà instal·lades al centre de la plaça del Mercadal.

 

CAP D'ANY

TGN: Un any més, la Tàrraco Arena Plaça acollirà la tradicional festa de Cap d'Any per donar la benvinguda al 2016.

 

REIS

TGN: La tarda del dia 5 de gener, a les 18.15h, arribaran per via marítima a la nostra ciutat Ses Majestats els Reis Mags -Melcior, Gaspar i Baltasar-des de terres de l’Orient. Com cada any, després de desembarcar al Serrallo, al Moll dels Pescadors, es realitzarà la tradicional Cavalcada dels Reis per Tarragona.

REUS: El dia 5 a les 16:30h és previst que els Reis d'Orient arribin al Parc de Sant Jordi, on els infants reusencs els podran donar la benvinguda. La recepció serà presidida per l'alcalde, Carles Pellicer, el regidor de Cultura i Joventut, Joaquim Sorio i hi poden assistir totes les famílies que ho desitgin.  

Tot seguit, els Reis es desplaçaran fins l’hospital Sant Joan on aniran a visitar els nens que estiguin ingressats i també a tots els avis del centre sòciosanitari. Els avis de la residència de l’ICASS al Passeig Mata, també rebran la seva visita.

 

TENS GANES DE MÉS?

REUS: Dilluns 21 de desembre, al voltant de les 10h, des del carrer del Vidre, coincidint amb el SOLSTICI D’HIVERN, es pot veure la llum del sol travessant dos finestrals del campanar i com es produeix un singular espectacle natural. El ritual, casual o volgut pels arquitectes medievals, es deu al fet que aquest dia el sol avança més baix a l’horitzó.

Comentarios
Multimedia Diari