Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Les piles al planeta reciclatge! #missióApiloXII

Al 2013 es van consumir a Catalunya 1.932 tones de piles i acumuladors portàtils, gairebé 2 milions de kg cada any. Només un 34% d´aquestes piles es recullen selectivament

Redacció

Whatsapp
Foto: Cedida

Foto: Cedida

Al 2013 es van consumir a Catalunya 1.932 tones de piles i acumuladors portàtils, gairebé 2 milions de kg cada any. Només un 34% d’aquestes piles es recullen selectivament i arriben a les plantes de reciclatge on es recuperen els materials valuosos i es tracten els materials perillosos. La nostra missió és incrementar la recollida de piles per apropar-nos al compliment de l’objectiu que estableix la normativa per l’any 2015, que és del 45%.

Ens ajudeu?

Si llencem les piles i bateries al contenidor del rebuig, estem fent que un residu que pot contenir substàncies perilloses i materials valuosos i escassos no arribi a la planta de reciclatge, posant en perill la salut del medi ambient i malbaratant uns recursos escassos i valuosos!

Temas

  • SALUD

Comentarios

Lea También