Los Morancos i Els Amics de les Arts se sumen a la Bisbal i Melendi a Tarragona

El Festival Imagina’t ja té cartell

31 mayo 2017 16:08 | Actualizado a 24 noviembre 2017 19:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La segona edició del Festival Imagina’t ja ha desvelat la seva programació.David Bisbal actuarà el 7 de juliol dins de la seva gira internacional “Hijos del mar”, que fa parada per Tarragona, com també ho fa a Madrid, Londres o Mèxic. El seguirà el quartet colombià Morat, que es va donar a conèixer l’any passat amb “Cómo te atreves a volver”, i prèviament amb “Mi nuevo vicio”, i que actuaran a la TAP el 18 de juliol amb la frescor dels seus nous temes i el seu peculiar so folk i pop.

El mes de juliol continuarà amb el llistó ben alt quan el dia 22 de juliol sigui el torn del cantautor asturià Melendi, que presentarà el disc “Quítate las gafas”, amb balades melodramàtiques, pop lleuger i accents llatins. El 28 de juliol, el pianista Manolo Carrasco oferirà l’espectacle Pasión Andaluza, una combinació de música flamenca i clàssica en directe, amb 14 cavalls, genets i ballarins, que representaran el color i l’alegria de la cultura del Sud. Per la seva banda, el duet d’humoristes format pels germans César Cadaval i Jorge Cadaval, coneguts com Los Morancos, actuarà el 5 d’agost amb el seu nou espectacle, ple de paròdies i comèdia a ritme de cançons com ara la de “Despacito”, que critica a Urdangarin i el ritme de la justícia.

Apropant-nos a les festes de la patrona de la ciutat, Santa Tecla, el 8 de setembre tindrem Grease Sing-Along, un espectacle innovador del mític musical amb la companyia que ha estat triomfant a nivell nacional amb grans espectacles com els ja clàssics Mamma Mia o Moulin Rouge, entre d’altres. El 15 de setembre gaudirem d'una de les bandes catalanes més importants del moment, Els Amics de les Arts, que portaran a Tarragona el seu quart disc “Un estrany poder” amb bases electròniques i ritmes ballables, però sense perdre la seva essència: lletres complexes per a temes quotidians. Ja al 23 de setembre celebrarem la revetlla de Santa Tecla amb una nit comandada pels millors DJs del moment fins a altes hores de la nit.  

I encara ens quedarà Festival Imagina't per a les primeres setmanes de la tardor. El dia 6 d'octubre gaudirem d'una nit plena d’humor amb monologuistes i actors en directe amb l’espectacle Las noches del Club de la Comedia, que reprodueix l’essència del gènere stand up comedy. I més endavant, el 7 d’octubre, la composició musical per a guitarra i orquestra del compositor valencià Joaquín Rodrigo, El concierto de Aranjuez, serà interpretada per Daniel Casares i la Orquestra Simfònica de Triana. Aquesta és la interpretació més flamenca de la obra espanyola més universal. 

Comentarios
Multimedia Diari