Mes de 40 Minis clàssics faran un circuit pel Baix Camp

Amb la trobada es pretén reunir els propietaris d´ aquests cotxes clàssics per compartir experiències i intercambiar informació.

19 mayo 2017 22:13 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Diumenge 26 de juliol a les 9 hores tindrà lloc la sortida de la trobada de “Minis Mini Meeting Almoster 2015”. El punt de trobada serà a les 8,30 a la benzinera d’Alforja, i se sortirà efectuant un circuit pel Baix Camp amb la següent ruta: des de l’Alforja a Arbolí, La Mussara, Vilaplana, la Selva del Camp i finalment Almoster.

Arribats aquí s’haurà habilitat una zona d’aparcament destinada als cotxes participants, que desfilaran pel poble a continuació de la baixada d’artefactes que tindrà lloc el mateix diumenge.

Tancada l’exhibició de baixada d’ andròmines i artefactes, tots els participants es dirigiran fins a les instal·lacions de les piscines municipals per participar en una fideuada popular.

La singularitat d’aquesta trobada és que es podran veure vehicles de la marca Mini de diverses èpoques i fabricats a Anglaterra, Itàlia, Alemanya, Espanya.... Des dels fabricats el 1965 (més difícils de trobar), als de la sèrie numerada pel 40 Aniversari; el model que va tancar aquesta dinastia i que va donar pas, amb la venda de la patent de la casa Robert a la BMW.

En el moment d’ aquesta convocatòria hi ha inscrits 40 Minis, amb 80 persones. Es preveu que fins al diumenge el nombre pugui augmentar.

No es tracta de cap Club de Mini, sinó de particulars que animats des de la iniciativa de dues persones d’Almoster que tenen i reparen aquestes petites joies de l’ automoció, van creure interessant convocar una trobada que permetés a molts propietaris d’aquests vehicles poder-se conèixer, passar una bona estona i intercanviar experiències al voltant dels cotxes.

RECORDEU:

Mini Meeting Almoster 2015.

Diumenge 26 de juliol a les 9 hores gasolinera Alforja

Més de 40 Minis de tots els temps

Circuït: L’Alforja-Arbolí-La Mussara-Vilaplana-La Salva del Camp-Almoster

Assistència a la Baixada d’ Andròmines a Almoster

Dinar popular a les piscines d’ Almoster.

Per a més informació: Anton: 607390783

 

Comentarios
Multimedia Diari