Más de Naltros

Milers de comptes Gmail tanquen sobtadament a tot el món

Des d'aquest dijous milers d'usuaris de comptes de Google de tot el món estan sent avisats de forma sobtada que la seva sessió s'ha desconnectat i que han de tornar a introduir la seva contrasenya en tots els comptes i en els dispositius afectats

Europa Press

Whatsapp
Milers de comptes Gmail tanquen sobtadament a tot el món

Milers de comptes Gmail tanquen sobtadament a tot el món

Des d'aquest dijous 23 de febrer, milers d'usuaris de comptes de Google de tot el món estan sent avisats de forma sobtada que la seva sessió s'ha desconnectat i que han de tornar a introduir la seva contrasenya en tots els comptes i en els dispositius afectats.

L'inesperat del missatge de connexió ha portat molts usuaris a pensar que es tractava d'un accés no autoritzat al seu compte i que havien sofert un pirateig informàtic. La desconnexió ha afectat els comptes de Google en totes les seves eines: Gmail, YouTube, Google+, Drive, Maps, entre d'altres.

Davant la confusió inicial, Google ha avisat a través del seu fòrum d'ajuda que l'error no es deu a un error de seguretat. "Estem investigant, però no és necessari preocupar-se: no hi ha indicis que connectin això amb 'phishing' o altres amenaces de seguretat en els comptes", ha expressat una treballadora de la companyia.

Per connectar els comptes de Google de forma més ràpida, en lloc de fer-ho compte per compte i dispositiu per dispositiu, Google recomana els qui han sofert aquests problemes que es validin des de la web central dels comptes google, accounts.google.com.

A través del seu perfil de Twitter, Google ha volgut també calmar els afectats pel tancament de sessió: "Sabem que alguns de vosaltres heu tingut problemes en validar-vos avui. Per favor, intenteu-ho una altra vegada ara. Estigueu tranquils - la seguretat del vostre compte no està afectada".

Temas

  • NALTROS

Comentarios

Lea También