PRONOVIAS

19 mayo 2017 22:49 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A la col.lecció PRONOVIAS tenim diferents propostes per a cada tipus de núvia, des de les que busquen vestits totalment brodats en pedreria, fins a les que només hi volen un toc de glamur!

L'última tendència són els escots a l'esquena, on la part del darrere del vestit adquireix protagonisme. El toc sexy adquireix protagonisme. Cada un dels models de Pronovias s'adapta a la silueta de la núvia aportant feminitat i sensualitat!

Aquests increïbles escots a l'esquena i les transparències molt suggerents en els vestits donen un efecte tatoo amb els encaixos que enamoren a qualsevol i resulten molt atractius.

També són moltes les núvies que tenen clar el que busquen pel dia de la boda. Desitgen un vestit que les faci brillar i de vegadas en el sentit més literal de la paraula. El vetit ideal està brodat amb pedreria, canutillo, cristallets... És el vestit joia! Optar per un vestit senzill de línies rectes, amb molta caiguda i sense gaires volums també ens dóna una gran varietat d'opcions a l'hora de combinar complements amb molt de protagonisme.

Al final, el més important és se fidel al propi estil personal i no recarregar el nostre look. Sentir-se guapa és el més important.

Comentarios
Multimedia Diari