Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Programa d'actes de la Festa Major d'Els Pallaresos

Activitats per a tots els públics

Redacció

Whatsapp
Imatge d´arxiu del Ball de Diables. Foto: Cedida

Imatge d´arxiu del Ball de Diables. Foto: Cedida

Dimarts, 4 d’agost

A partir de les 20 hores. Església de Sant Salvador Actuació de LA CORAL L’ÀNCORA. Posteriorment s’oferirà un aperitiu al pati del Centre Jujol 

A partir de les 21 hores. Pista Poliesportiva Av. 11 de setembre “NIT JOVE: MANERAS DE VIVIR, CHICANOS, ZERO” Música en directe!

Dimecres, 5 d’agost

Des de les 11 del matí. A la piscina municipal DIVERSIÓ AMB MÚSICA I INFLABLES Dos torns (a triar): El primer torn serà de les 11 hores fins a les 14 hores. El segon torn serà de les 16 hores fins a les 19 hores. Venda de tiquets a 1 euro a l’Ajuntament (aforament limitat de 180 persones). Aquest dia els abonaments de la piscina no seran vàlids.

A partir de les 19 hores. Al Centre Jujol, PREGÓ DE FESTA MAJOR a càrrec del Sr. José Manuel Álvarez Crespo “NAPI”

A les 20 hores. A la parròquia de Sant Salvador ‘VESPRES SOLEMNES’

A partir de les 22 hores. A l’Av. Catalunya INFANTS A LA FIRA! Les atraccions de la fira vendran els tiquets a 1 €.

A partir de les 23 hores. A la piscina municipal (Aforament limitat de 180 persones) Pool Party ‘FESTA EIVISSENCA’ Vine vestit de blanc! Amb ganes de banyar-te i ballar! Preu tiquet: 3 € (inclou refresc o mojito). 

Dijous, 6 d’agost ‘El Patró’

A les 10 del matí. Pels carrers del poble CRIDA PÚBLICA A LA FESTA!!! A càrrec de la ‘XARANGA RAPITENCA’, la qual ens farà moure i despertar-nos.

A les 11 hores. Des de l’Ajuntament i fins a l’església de Sant Salvador ANADA A OFICI. Recorregut: Av. Catalunya, Jujol, Nou i Plaça de l’Església. La corporació municipal sortirà de l’ajuntament precedida dels elements del Seguici popular i acompanyats de les pubilles.Amb la participació del Ball de Diables infantil

A les 12 hores. MISSA SOLEMNE DE LA TRANSFIGURACIÓ DE SANT SALVADOR. i seguidament, SORTIDA D’OFICI. La Corporació Municipal es dirigirà al Centre Jujol on gaudirà de l’exposició organitzada per l’Associació l’Afer de la Dona ‘NINES, NINOTS I PELUIXOS’

A les 13 hores. Al pati del Centre Jujol MÚSICA, VERMUT I PINTXO. Venda de tiquets a l’Ajuntament i a la barra. Import: 2 €. 

A les 18.30 hores. Al Centre Jujol, ESPECTACLE INFANTIL.

A partir de les 18 i fins a les 23 hores el carrer Nou s’omplirà d’ambient amb el Mercat d’artesans i amb l’animació de la BATUKADA ENGRESCATS. 

A les 23.30 hores. A la pista poliesportiva de l’ Av. Catalunya BALL AMB L’ORQUESTRA “VIRUS”

Al voltant de les 4 de la matinada I després del ball seguim de festa amb la DISCO MÒBIL. 

Divendres, 7 d’agost

A partir de les 10 hores del matí. Escola Sant Sebastià PRIMERA CURSA SLOT GT VILA ELS PALLARESOS. (Porta els teus cotxes de Scalextric o Ninco, i podràs competir en un circuit de 4 carrils de velocitat). Edat mínima per participar: 10 anys. Inscripcions: A l’ajuntament.

A partir de les 18 hores. Pels car-rers del poble. GIMCANA POPULAR. Inscripcions: A l’ajuntament. 

De 18.30 a 20.00 hores. Al Centre Jujol EXPOSICIÓ DE L’ASSOCIACIÓ L’AFER DE LA DONA ‘NINES, NINOTS I PELUIXOS’

A les 20 hores. Al pati de l’Escola Sant Sebastià. FESTA DE L’ESCUMA

A les 22.30 hores. A la plaça de l’Església. CORREFOC. S’instaurarà el Ball de Sant Miquel, amb 3 colles convidades: Hospitalet, Mora i Catllar.

A partir de les 24.00 hores. A la pista poliesportiva de l’Av. Catalunya, GRAN BALL DE FESTA MAJOR AMB L’ORQUESTRA CENTAURO

Al voltant de les 4 de la matinada I després del ball seguim de festa amb la DISCO MÒBIL.

Dissabte, 8 d’agost

A partir de les 11 hores del matí. A la Font de la Mina ‘LA CAPUTXETA BOJA’ Espectacle infantil

A les 12 hores. Al pati del Centre Jujol. ELECTROVERMUTH. Amb DJ Johan Müller i DJ Gabry DC. Venda de tiquets a l’ajuntament. Preu: 2,5 euros 

A les 16 hores. Al Bar & Shield (Bar Piscina Mpal.) 21è CAMPIONAT DE BOTIFARRA DE FESTA MAJOR. Inscripcions fins a 30 minuts abans de l’inici de les partides al mateix bar. 

A partir de les 17 i fins a les 21 hores del vespre. A la Sala de plens de l’Ajuntament AMB UNA VEGADA NO N’HI HA PROU, VINE A DONAR SANG!!! 

A les 18 hores. Davant de l’ajuntament. BICICLETADA POPULAR 

De 18.30 a 20.00 hores. Al Centre Jujol. EXPOSICIÓ DE L’ASSOCIACIÓ DE L’AFER DE LA DONA “NINES, NINOTS I PELUIXOS” 

A les 20.30 hores a la pista poliesportiva de l’Av. Catalunya, CONCERT de tarda amb l’orquestra SATURNO

A les 23.30 hores. DESPERTADA DELS GEGANTS, baixem junts a la revetlla! Amb l’amenització de la Xaranga Rapitenca. Recorregut: Carrer Alt, Nou, Clotas i Pista Poliesportiva Av. Catalunya. 

A les 24.00 hores. A la pista poliesportiva de l’Av. Catalunya BALL DE NIT amb l’orquestra SATURNO

Al voltant de les 4 de la matinada I després del ball seguim de festa amb DJ

Diumenge, 9 d’agost

A les 10 del matí. ESPECTACLE PER LA CANALLA AMB INFLABLES, TRENET, TIROLINES I TIR AMB ARC. Lloc: Pista poliesportiva/Font de la Mina. 

De 12 a 14 hores. A la Placeta del final del carrer Nou, EXPOSICIÓ DE PLAQUES DE CAVA 

De 12 a 14 hores. Al Centre Jujol EXPOSICIÓ DE MANUALITATS DE L’ASSOCIACIÓ L’AFER DE LA DONA “NINES, NINOTS I PELUIXOS” 

A les 12 del migdia. Al pati del Centre Jujol VERMUT I MUSCLADA DE FESTA MAJOR

Tribut a la Rumba Catalana amb en Sergi (cantant Vergüenza Ajena) Venda de tiquets a l’Ajuntament, Bar Yoli, i Forn de pa Gisbert. Preu: 2,5 € 

A les 18 hores. Al carrer Nou, DIADA CASTELLERA amb l’ exhibició de les colles: Xiquets de Tarragona, Castellers d’Altafulla i Nois de la Torre.

A les 21 hores. A la pista poliesportiva de l’Av. Catalunya, SOPAR FAMILIAR. “PA AMB TOMACA”. Venda de tiquets a l’ajuntament. Preu: 2€. (Se serviran fins a 400 racions)

A partir de les 22.30 hores. FI DE FESTA amb l’espectacle MARABUNTA. Un espectacle amb música en directe que esdevé una autèntica bogeria: un clown ximplet que juga amb l’absurd i diverteix a tort i a dret. A càrrec de Guillem Albà & The All In Orchestra.Per acabar I amb unes festes plenes d’activitats per a grans i petits i esperant la satisfacció dels veïns i veïnes i de tots els nostres visitants, posem punt i final amb l’ESPECTACLE DE FOCS ARTIFICIALS amb LA PIROTÈCNIA TOMÀS. 

Temas

  • CULTURA

Comentarios

Lea También