Programa d'actes de la Festa Major d'Els Pallaresos

Activitats per a tots els públics

19 mayo 2017 22:08 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Dimarts, 4 d’agost

A partir de les 20 hores. Església de Sant Salvador Actuació de LA CORAL L’ÀNCORA. Posteriorment s’oferirà un aperitiu al pati del Centre Jujol 

A partir de les 21 hores. Pista Poliesportiva Av. 11 de setembre “NIT JOVE: MANERAS DE VIVIR, CHICANOS, ZERO” Música en directe!

 

Dimecres, 5 d’agost

Des de les 11 del matí. A la piscina municipal DIVERSIÓ AMB MÚSICA I INFLABLES Dos torns (a triar): El primer torn serà de les 11 hores fins a les 14 hores. El segon torn serà de les 16 hores fins a les 19 hores. Venda de tiquets a 1 euro a l’Ajuntament (aforament limitat de 180 persones). Aquest dia els abonaments de la piscina no seran vàlids.

A partir de les 19 hores. Al Centre Jujol, PREGÓ DE FESTA MAJOR a càrrec del Sr. José Manuel Álvarez Crespo “NAPI”

A les 20 hores. A la parròquia de Sant Salvador ‘VESPRES SOLEMNES’

A partir de les 22 hores. A l’Av. Catalunya INFANTS A LA FIRA! Les atraccions de la fira vendran els tiquets a 1 €.

A partir de les 23 hores. A la piscina municipal (Aforament limitat de 180 persones) Pool Party ‘FESTA EIVISSENCA’ Vine vestit de blanc! Amb ganes de banyar-te i ballar! Preu tiquet: 3 € (inclou refresc o mojito). 

 

Dijous, 6 d’agost ‘El Patró’

A les 10 del matí. Pels carrers del poble CRIDA PÚBLICA A LA FESTA!!! A càrrec de la ‘XARANGA RAPITENCA’, la qual ens farà moure i despertar-nos.

A les 11 hores. Des de l’Ajuntament i fins a l’església de Sant Salvador ANADA A OFICI. Recorregut: Av. Catalunya, Jujol, Nou i Plaça de l’Església. La corporació municipal sortirà de l’ajuntament precedida dels elements del Seguici popular i acompanyats de les pubilles.Amb la participació del Ball de Diables infantil

A les 12 hores. MISSA SOLEMNE DE LA TRANSFIGURACIÓ DE SANT SALVADOR. i seguidament, SORTIDA D’OFICI. La Corporació Municipal es dirigirà al Centre Jujol on gaudirà de l’exposició organitzada per l’Associació l’Afer de la Dona ‘NINES, NINOTS I PELUIXOS’

A les 13 hores. Al pati del Centre Jujol MÚSICA, VERMUT I PINTXO. Venda de tiquets a l’Ajuntament i a la barra. Import: 2 €. 

A les 18.30 hores. Al Centre Jujol, ESPECTACLE INFANTIL.

A partir de les 18 i fins a les 23 hores el carrer Nou s’omplirà d’ambient amb el Mercat d’artesans i amb l’animació de la BATUKADA ENGRESCATS. 

A les 23.30 hores. A la pista poliesportiva de l’ Av. Catalunya BALL AMB L’ORQUESTRA “VIRUS”

Al voltant de les 4 de la matinada I després del ball seguim de festa amb la DISCO MÒBIL. 

 

Divendres, 7 d’agost

A partir de les 10 hores del matí. Escola Sant Sebastià PRIMERA CURSA SLOT GT VILA ELS PALLARESOS. (Porta els teus cotxes de Scalextric o Ninco, i podràs competir en un circuit de 4 carrils de velocitat). Edat mínima per participar: 10 anys. Inscripcions: A l’ajuntament.

A partir de les 18 hores. Pels car-rers del poble. GIMCANA POPULAR. Inscripcions: A l’ajuntament. 

De 18.30 a 20.00 hores. Al Centre Jujol EXPOSICIÓ DE L’ASSOCIACIÓ L’AFER DE LA DONA ‘NINES, NINOTS I PELUIXOS’

A les 20 hores. Al pati de l’Escola Sant Sebastià. FESTA DE L’ESCUMA

A les 22.30 hores. A la plaça de l’Església. CORREFOC. S’instaurarà el Ball de Sant Miquel, amb 3 colles convidades: Hospitalet, Mora i Catllar.

A partir de les 24.00 hores. A la pista poliesportiva de l’Av. Catalunya, GRAN BALL DE FESTA MAJOR AMB L’ORQUESTRA CENTAURO

Al voltant de les 4 de la matinada I després del ball seguim de festa amb la DISCO MÒBIL.

 

Dissabte, 8 d’agost

A partir de les 11 hores del matí. A la Font de la Mina ‘LA CAPUTXETA BOJA’ Espectacle infantil

A les 12 hores. Al pati del Centre Jujol. ELECTROVERMUTH. Amb DJ Johan Müller i DJ Gabry DC. Venda de tiquets a l’ajuntament. Preu: 2,5 euros 

A les 16 hores. Al Bar & Shield (Bar Piscina Mpal.) 21è CAMPIONAT DE BOTIFARRA DE FESTA MAJOR. Inscripcions fins a 30 minuts abans de l’inici de les partides al mateix bar. 

A partir de les 17 i fins a les 21 hores del vespre. A la Sala de plens de l’Ajuntament AMB UNA VEGADA NO N’HI HA PROU, VINE A DONAR SANG!!! 

A les 18 hores. Davant de l’ajuntament. BICICLETADA POPULAR 

De 18.30 a 20.00 hores. Al Centre Jujol. EXPOSICIÓ DE L’ASSOCIACIÓ DE L’AFER DE LA DONA “NINES, NINOTS I PELUIXOS” 

A les 20.30 hores a la pista poliesportiva de l’Av. Catalunya, CONCERT de tarda amb l’orquestra SATURNO

A les 23.30 hores. DESPERTADA DELS GEGANTS, baixem junts a la revetlla! Amb l’amenització de la Xaranga Rapitenca. Recorregut: Carrer Alt, Nou, Clotas i Pista Poliesportiva Av. Catalunya. 

A les 24.00 hores. A la pista poliesportiva de l’Av. Catalunya BALL DE NIT amb l’orquestra SATURNO

Al voltant de les 4 de la matinada I després del ball seguim de festa amb DJ

 

Diumenge, 9 d’agost

A les 10 del matí. ESPECTACLE PER LA CANALLA AMB INFLABLES, TRENET, TIROLINES I TIR AMB ARC. Lloc: Pista poliesportiva/Font de la Mina. 

De 12 a 14 hores. A la Placeta del final del carrer Nou, EXPOSICIÓ DE PLAQUES DE CAVA 

De 12 a 14 hores. Al Centre Jujol EXPOSICIÓ DE MANUALITATS DE L’ASSOCIACIÓ L’AFER DE LA DONA “NINES, NINOTS I PELUIXOS” 

A les 12 del migdia. Al pati del Centre Jujol VERMUT I MUSCLADA DE FESTA MAJOR

Tribut a la Rumba Catalana amb en Sergi (cantant Vergüenza Ajena) Venda de tiquets a l’Ajuntament, Bar Yoli, i Forn de pa Gisbert. Preu: 2,5 € 

A les 18 hores. Al carrer Nou, DIADA CASTELLERA amb l’ exhibició de les colles: Xiquets de Tarragona, Castellers d’Altafulla i Nois de la Torre.

A les 21 hores. A la pista poliesportiva de l’Av. Catalunya, SOPAR FAMILIAR. “PA AMB TOMACA”. Venda de tiquets a l’ajuntament. Preu: 2€. (Se serviran fins a 400 racions)

A partir de les 22.30 hores. FI DE FESTA amb l’espectacle MARABUNTA. Un espectacle amb música en directe que esdevé una autèntica bogeria: un clown ximplet que juga amb l’absurd i diverteix a tort i a dret. A càrrec de Guillem Albà & The All In Orchestra.Per acabar I amb unes festes plenes d’activitats per a grans i petits i esperant la satisfacció dels veïns i veïnes i de tots els nostres visitants, posem punt i final amb l’ESPECTACLE DE FOCS ARTIFICIALS amb LA PIROTÈCNIA TOMÀS. 

Comentarios
Multimedia Diari