Programa d'actes de la Festa Major de Sant Carles de la Ràpita

Activitats i actes per a tots els públics

19 mayo 2017 22:18 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Dia 23 (dijous)

A les 16’- h.- Al Pavelló Polisportiu, futbol sala de base per nois i noies en les categories Benjamí, Aleví i Infantil, organitzat per Club Bàsquet La Ràpita. Les inscripcions tindran lloc ½ hora abans de l’inici de l’activitat.

A les 18’- h.- A la plaça Carles III, trencada d’olles per als més menuts, organitzat per la Comissió de Festes. Patrocina Aigües de Catalunya. Les inscripcions tindran lloc ½ hora abans de l’inici de l’activitat.

A les 20'- h.- Arribada dels bous capllaçats davant la Casa de la Vila i cercavila amb xaranga. Actes que organitza la Penya Bou Capllaçat.

A les 21'- h..- Exhibició de gimnàstica rítmica al Parc de Garbí, en els nivells de escolar, Copa Catalana i Base, organitzat pel Club Gimnàstic Rapitenc.

A les 21’- h.- A la plaça del Cóc, exhibició dels alumnes de l'Escola JAS Dansa.

A les 22’- h.- Al bar Lo Xibec (passeig Marítim) demostració a tots els interessats de ball Country. Exhibició a càrrec de Sheriffes Country.

A les 22.30 h.- Espectacle de foc a la plaça de Carles III a càrrec de la Colla de Diables "Diabmonis".

A les 24’- h.- A la plaça del Pavelló Firal, Festa “Partinando 2015”, amb la música dels anys 60-70-80-90 i els èxits del 2000, els ritmes de l’estiu, amb l’actuació de Mr Dj. Fernando Garcia, acompanyat de go-gós, robots aletitzats, i una companyia de ball amb actuacions en playback dels millors artistes dels 80.

 

Dia 24 (divendres)

A les 00.05 h.- Bou embolat pels carrers condicionats a tal fi, a càrrec de la Ramaderia Fernando Mansilla de Torreblanca (Castelló).

A les 06'- h.- "Manyanita" al Bar Pepet, organitzada per la Penya Bou Capllaçat.

A les 07'- h..- Sortida de la plaça Carles III (alçada St. Josep) del primer bou capllaçat pels carrers de la població, de la Ramaderia Fernando Mansilla de Torreblanca (Castelló). Patrocinat per la Penya Bou Capllaçat. Recorregut: Plaça Carles III, carrers Constància i Sant Isidre, av. Constitució i Jacint Verdaguer, carrers Candelària Espanyol, Barcelona i Sant Isidre, av. Constitució, carrer Gorria, plaça Carles III, carrers Constància i Sant Isidre, i av. Constitució.

A les 07.50 h..- Sortida a l’av. Constitució amb Jacint Verdaguer del segon bou capllaçat pels carrers de la població, de la Ramaderia Hilario Princep de Lligallo del Gànguil-Camarles. Patrocinat per la Penya Bou Capllaçat.

Recorregut: Av. Jacint Verdaguer, Catalunya, Pare Castro, carrer Gorria, plaça Carles III, carrers Constància, Sant Isidre, Aurora, carreró Aurora (Església), Arsenal, plaça Mare de Déu de Montserrat, carrer Jesús i Bisbe Aznar amb Camp.

A les 11’- h.- Al port festa marítima, cucanyes “pal ensabonat”, proves d’habilitat a la mar, organitzada pel Club Nàutic.

A les 12'- h.- Cercavila amb els gegants, cap-grossos i dolçaina, organitzada per l'Esbart Dansaire Rapitenc.

A les 13'- h..- Anunci oficial de les festes des de la Casa de la Vila, amb els actes tradicionals de llançament de coets, caramels, volteig de campanes i amenitzat per la Xaranga sense nom.

A les 18'- h.- A la Casa de la Vila, lliurament de premis i inauguració de l'exposició del concurs de dibuix "Ramon Juan (Garrofero) In Memoriam", organitzat per la Penya Barcelonista "Vicenç Piera".

A les 18’- h.- A les instal·lacions de la Casa del Mar, actuació de la Coral, organitzat pel Club de Pensionistes de la Casa del Mar.

A les 18’- h.- Cercavila per la Banda de l'Agrupació Musical Rapitenca.

A les 19'- h..- Cercavila a càrrec de la Banda de Tambors i Cornetes Sant Carles.

A les 22.30 h.- A la plaça del Cóc, pregó de festes a càrrec de la rapitenca senyora Vanessa Balagué Añó.

En acabar el Pregó.- Focs artificials a la plaça de Carles III, davant de l'Església Parroquial, a càrrec de la Pirotècnia TOMÀS de Benicarló.

A les 00.15 h..- A la plaça del Pavelló Firal, revetlla popular en honor a la Reina de Festes, Pubilla Infantil i llurs Dames, amenitzada per l’orquestra LA DAMA.

 

Dia 25 (dissabte)

A les 12’- h.- I correbars La Ràpita. Cercavila de la Batukada La Ràpita pel següent recorregut: carrer Gorria, 18, plaça Carles III, carrer Sant Joaquim, Fundadors, Constància, i Sant Isidre, 110.

A les 18.30 h.- Concentració per a l'ofrena de flors i fruits a l'Av. de la Constitució cantonada carrer 12 d'octubre.

A les 19’- h.- Ofrena de flors i fruits a l'Església Parroquial de la Stma. Trinitat.

A les 22’- h. A la Pista de Patinatge, exhibició de la Banda Tambors i Cornetes Sant Carles.

A les 22.30 h.- A la plaça del Cóc, 33è. Festival de Rondalles, organitzat per l’Esbart Dansaire Rapitenc, amb l'actuació de la Rondalla Rapitenca, el cantador Joseret, la Rondalla dels Alfacs amb la cantadora d’Amposta Imma Ripollés, la Rondalla de Guardet d’Amposta, la cantadora Silvia de l’Ampolla, de l'Esbart Dansaire Rapitenc, i dels joves cantadors de Rondalla. (*)

A les 23.45 h..- A la plaça del Pavelló Firal, revetlla popular amb l'actuació de l’orquestra TARANTELA

 

Dia 26 (diumenge)

A les 10'- h..- Al Pavelló Firal (Av. dels Alfacs), XIXa. Trobada de Puntaires del Montsià, organitzat per l'Associació Ràpita Endavant.

A les 10’- h.- Torneig mini handbol Terres de l’Ebre Festes La Ràpita 2015 al Pavelló Polisportiu, organitzat pel Club Patí Rapitenc secció d’Handbol.

A les 10’- h.- A la platja del Parc de Garbí, competicions de regates de muletes organitzades per la secció de rem del Club Nàutic.

A les 11’- h.- A la plaça del Cóc, III Trobada Castellera a la Ràpita, a càrrec de les colles de les terres de l’Ebre “Los Xics Caleros” i “Los Xiqüelos i Xiqüeles del Delta”.

A les 12’- h.- Exhibició de ball flamenc a càrrec del Cuadro Flamenco “Raíces Andaluzas”, al carrer Bisbe Aznar, 73 (Pista Patinatge), organitzar pel Bar Trenca Closques.

A les 18’- h.- Concentració a l'Av. de la Constitució cruïlla carrers 12 d'octubre i Jacint Verdaguer per la desfilada de carrosses i "Coso Iris", amb la participació de la Banda de l'Agrupació Musical Rapitenca, Penya Eqüestre, Penya Arrastre, Penya Bou Capllaçat, Banda de Tambors i Cornetes Sant Carles, Centre de Gymdance Jump, Alacrisi, Sheriffes Country, Jas Dansa, Associació Infantil i Juvenil “Amics del Lleure”, Club d’Escacs La Ràpita, Associació Llançat, Club de Tennis “Serramar”, La Cosa Nostra, Club Gimnàstic Rapitenc, Ludoteca El meu món, Club Twirling dels Alfacs, Associació Veïns del Grau, Club Bàsquet La Ràpita, Club Rítmica Xaloc La Ràpita, Penya Taurina La Tradició, Penya Mai Fars, Colla Diables “Diabmonis”, Pubilles, Dames i Reina de Festes 2015.

A les 23.45 h.- A la plaça del Pavelló Firal, revista “Yo también llevo coleta!” de la companyia de Luís Pardos.

 

Dia 27 (dilluns)

De 10’- a 13’- h.- A la Piscina Municipal, atraccions inflables d’aigua per als xiquets/xiquetes de 5 a 14 anys. Es imprescindible saber nedar. Preu 1,00 € per nen. Si els pares volen accedir hauran d’abonar l’entrada. Acte patrocinat per l’empresa Altesport.

A les 11.30 h.- Inauguració de l'exposició de treballs manuals al Casal Municipal del Jubilat.

A les 11.30 h.- Cercavila per la Banda de l'Agrupació Musical Rapitenca.

A les 12'- h.- Al Casal Municipal del Jubilat, demostració de gimnàstica i actuació de la Coral.

A les 12’- h.- A la zona Garbeach del Parc de Garbí, concurs de paelles adreçat a les colles entre 18 i 40 anys, organitzat per l’Associació Llançat. (Veure bases i condicions al darrera).

A les 12.30 h.- Tradicional entrada dels bous pels carrers prèviament condicionats, a càrrec de la Ramaderia Fernando Mansilla de Torreblanca (Castelló).

A les 18’- h.- A les instal·lacions del club Tennis Serramar, fase classificatòria de Tennis Open President 2015, organitzat pel Club Tennis Serramar.

A les 18’- h.- A les instal·lacions del club Tennis Serramar, fase classificatòria de Pàdel mixt Open de Festes 2015, organitzat pel Club Tennis Serramar.

A les 18’- h.- A la cafeteria Lluc (St. Isidre, 127), campionat Festes Majors de Dards en la modalitat individual.

A les 18.30 h.- Al recinte de la plaça de bous, concurs de samarretes Festes Majors 2015, organitzat per l’Esplai Infantil i Juvenil “L’Aulivera” i l’empresa de marcatges Epiestil. (Les colles es podran apuntar fins el 23 de juliol)

A les 18.30 h.- Lliurament de claus de corrals que obrirà oficialment el correbous rapitenc de Festes Majors, organitzat per la Penya Eqüestre.

A les 18.35 h.- Bous a la plaça condicionada a tal efecte de la Ramaderia Hermanos Ozcoz Gracia de La Cartuja Baja (Zaragoza) i amenitzats per la Xaranga Rapitenca.

A les 19’- h.- Al centre esportiu Johnny Montañes, VIII Obert de pàdel “Badia dels Alfacs", organitzat per Mystica Pàdel Tour Terres de l’Ebre.

A les 19.30 h.- Al centre esportiu Johnny Montañes, XII Obert de tennis “Ciutat de la Ràpita", organitzat per la mateixa entitat.

A les 20’- h. Al Parc de Garbí, exhibició de les modalitats Bodycombat i Sh’bam, organitzat pel gimnàs Badia Fitness.

A les 22'- h.- Al Parc de Garbí, exhibició de Gimnàstica Rítmica a càrrec del Club de Rítmica Xaloc La Ràpita.

A les 22.30 h.- A la plaça condicionada a tal fi, bou embolat a càrrec de la Ramaderia Hermanos Ozcoz Gracia.

A les 22.30 h.- A la plaça del Cóc, cantada d'havaneres per l'Orfeó Pau Casals i repartiment entre els assistents de "cremat" organitzat per La Cosa Nostra.

A les 23.45 h..- A la plaça del Pavelló Firal, revetlla popular amb l'actuació de l’orquestra ÀGORA.

A les 01.00 h.- Al vial de la Piscina Municipal, CARPA JOVE, amb l’actuació en directe dels grups locals B-sos, Equus i Axis of fear. Organitzat per la comissió jove de la Comissió de Festes.

 

Dia 28 (dimarts)

A les 10’- h.- Bicipoble infantil.- Bicicletada popular infantil pels carrers de la població on els infants de 1 a 12 anys, sols o acompanyats dels seus pares, podran gaudir d’un matí d’esport a l’aire lliure i passar una estona divertida, organitzat per l’Associació Infantil i Juvenil Amics del Lleure.

A les 11’- h.- Al Pavelló Firal, IIª cursa tradicional de cintes amb bicicleta, organitzat pel Club BTT La Ràpita.

A les 11’- h.- Musclada popular al carrer 12 d’octubre (Sindicat), organitzada per la Penya Alfacs. (*) El preu del tiquet serà de 1,00 €. La venda horari oficina Casa de la Vila. Es recorda a tothom que cadascú s'ha de portar el plat.

A les 11’- h.- Al Carrer Sant Isidre, 96, XIª. Cursa de Cambrers, organitzat per la cafeteria l’Eixam i la col·laboració de la Comissió de Festes. Patrocina l’acte Cerveses DAMM.

A partir de les 09.00 h. i fins la finalització de l’acte, romandrà tancat al trànsit el tram del Carrer Sant Isidre (rotonda Av. Catalunya fins cruïlla Av. Constitució).

A les 12’- h.- Festa de l’escuma infantil.- Ball d’escuma, música, gresca, diversió per als petits de la casa. Màxim 12 anys. Organitzat per l’Associació Infantil i Juvenil Amics del Lleure.

A les 12.30 h.- Tradicional entrada dels bous pels carrers prèviament condicionats, a càrrec de la Ramaderia Pedro Fumadó Xarnego de Deltebre.

A les 14’- h.- Al Pavelló Firal, dinar popular infantil destinat als petits de la casa on gaudiran d’una estona divertida amb música i inflables, organitzat per l’Associació Infantil i Juvenil Amics del Lleure.

A les 16.30 h.- A la platja del Parc de Garbí (entre xiringuito 1 i 2), volada d’estels a la mar. Acte organitzat per l’associació Llançat.

A les 17’- h.- Concurs de Pizzes, organitzat per la Residència l’Onada a les seves instal·lacions. Al finalitzar berenarem tots junts.

Nota.- La pizza s’ha de portar feta de casa, el jurat escollirà els guanyadors.

A les 18’- h.- A les instal·lacions del club Tennis Serramar, fase classificatòria de Tennis Open President 2015, organitzat pel Club Tennis Serramar.

A les 18’- h.- A les instal·lacions del club Tennis Serramar, fase classificatòria de Pàdel mixt Open de Festes 2015, organitzat pel Club Tennis Serramar.

A les 18,30 h.- Al Casal Cultural el Maset, IV Gala Kareoke Infantil organitzada per la Comissió de Festes. Les inscripcions per participar hauran de fer-se per e-mail a kareokeinfantil2015@gmail.com Heu de posar el vostre nom , l'edat i la cançó que voleu cantar. La data límit per inscripció serà el proper dijous dia 23 de juliol.

A les 18.30 h.- A la plaça condicionada a tal efecte se soltaran dos bous cerrils en puntes, patrocinats per la Penya Ràpita Cerril. A continuació tarda de bous a càrrec de la Ramaderia Fernando Mansilla de Torreblanca (Castelló) i amenitzats per la Xaranga sense nom.

A les 19’- h.- Al centre esportiu Johnny Montañes, VIII Obert de pàdel “Badia dels Alfacs", organitzat per Mystica Pàdel Tour Terres de l’Ebre.

A les 19.30 h.- Al centre esportiu Johnny Montañes, XII Obert de tennis “Ciutat de la Ràpita", organitzat per la mateixa entitat.

A les 20.30 h.- Sortida des de la Casa de la Vila, de la ruta guiada “monges, pirates i mariners”, pels indrets emblemàtics de la població, a càrrec del grup de teatre Xip-Xap.

A les 21.30 h.- Cercavila per la Banda de l'Agrupació Musical Rapitenca.

A les 22’- h.- A la plaça del Cóc demostració a tots els interessats de ball Country. Exhibició a càrrec de Sheriffes Country.

A les 22.30 h.- A la plaça condicionada a tal fi i patrocinat per la Penya Ràpita Cerril, 2 bous cerrils embolats de la Ramaderia Sergio Centelles d’Ares del Maestre (Castelló) núm. 52 guarisme 1 de nom Despreciado, núm. 53 guarisme 1 de nom Abonado.

A les 23.00 h.- Sortida des de la Casa de la Vila de les Reines i Dames dels anys 1969 i 1985, acompanyades per la Banda de l’Agrupació Musical Rapitenca.

A les 23’- h.- A la plaça del Pavelló Firal, Homenatge a les Reines i Dames de fa 46 i 30 anys, i actuació de l’orquestra NUEVA ALASKA. L’acte serà presentat per Hernan Subirats.

A les 01.00 h.- Al vial de la Piscina Municipal, CARPA JOVE, amb l’actuació en directe dels Dj’s locals “Deejay Sounds Grup". Organitzat per la comissió jove de la Comissió de Festes. Hi haurà concurs de colles carnavaleres. Vine, disfressat i emporta’t el premi a la millor comparsa. Organitza l’Associació Infantil i Juvenil Amics del Lleure. Informació i inscripció a amicsdellleure@hotmail.com o al telefon 660889266.

 

Dia 29 (dimecres)

A les 11’- h.- Al Casal Municipal del Jubilat, lliurament de trofeus dels concursos celebrats de guinyot, buti, dominó, billar, bitlles, petanca i siset. (*)

A les 11,30 h.- A la plaça Carles III (Casa de la Vila), Taller de Titelles. Patrocinat per HUMANA Fundación Pueblo para Pueblo

A les 12.30 h.- Tradicional entrada dels bous pels carrers prèviament condicionats, a càrrec de la Ramaderia Domingo Tàrrega “lo Gallo” d’Orpesa de Mar (Castelló).

A les 14’- h.- Al Pavelló Firal, dinar d'estofat organitzat per la Penya Bou Capllaçat.

El preu del tiquet serà de 2,00 €. La venda horari oficina Casa de la Vila.

Es recorda a tothom que cadascú s'ha de portar el plat, got i coberts i, en especial, que només es donarà una ració per tiquet.

De 17’- a 21’- h.- 33 ANYS DE MORRA A LA RÀPITA.- Campionat Festes Majors de Morra al Pavelló Firal, organitzat per Morràpita.

A les 18’- h.- A les instal·lacions del club Tennis Serramar, fase classificatòria de Tennis Open President 2015, organitzat pel Club Tennis Serramar.

A les 18’- h.- A les instal·lacions del club Tennis Serramar, fase classificatòria de Pàdel mixt Open de Festes 2015, organitzat pel Club Tennis Serramar.

A les 18’- h.- A la cafeteria Lluc (St. Isidre, 127), campionat Festes Majors de Dards en la modalitat parelles.

A les 18,30 h.- Bous a la plaça condicionada a tal efecte de la Ramaderia Domingo Tàrrega “lo Gallo” d’Orpesa de Mar (Castelló) i amenitzats per la Xaranga Rapitenca.

A les 19’- h.- Al centre esportiu Johnny Montañes, VIII Obert de pàdel “Badia dels Alfacs", organitzat per Mystica Pàdel Tour Terres de l’Ebre.

A les 19.30 h.- Al centre esportiu Johnny Montañes, XII Obert de tennis “Ciutat de la Ràpita", organitzat per la mateixa entitat.

A les 22’- h.- Al davant de la cafeteria l’Eixam (c/.St. Isidre, 96), exhibició dels vehicles participants en la Xa. Cursa de cotxes bojos & segon GP Eixamràpita.

A les 22’- h.- A la plaça condicionada a tal fi, bou embolat a càrrec de la Ramaderia Domingo Tàrrega “lo Gallo”..

A les 22’- h.- Concert a càrrec de la Banda Simfònica de Reus sota la direcció del Mestre rapitenc Ramon Reverté Reverté i de la Banda de l'Agrupació Musical Rapitenca, a la plaça del Cóc.

A les 22.30 h. A la plaça condicionada a tal fi, vaca embolada patrocinada per La Cosa Nostra. Ramaderia Fernando Mansilla de Torreblanca (Castelló).

A les 22.30 h.- Xa. Cursa de Cotxes Bojos & segon GP eixamràpita, organitzat per l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita i amb la col·laboració de la Comissió de Festes. Itinerari : Av. Catalunya cantonada Av. Codonyol, C/. Sant Isidre, Av. Constitució, C/. Gorria, Comte Montemolín, Convent i Av. Constitució (Ventall Freddy).

I després continua la festa a l’Eixam amb el II Street Músic Festival!!!.

A les 23.45 h..- Al carrer Sant Isidre, revetlla popular amb l'actuació de l'orquestra DREAMS BAND.

A les 01.00 h.- Al vial de la Piscina Municipal, CARPA JOVE, amb l’actuació en directe de C & C dj’s (Carme Calvet i Clàudia Giménez), Moreno Ros dj, i Ferran Melià dj. Organitzat per la comissió jove de la Comissió de Festes.

 

Dia 30 (dijous)

Durant la jornada d’avui, totes les atraccions del recinte Firal al preu d’1,50 €. Patrocinat per l’Associació de Feriants i la Comissió de Festes.

A les 11.30 h.- Al Pavelló Firal, XLVIIIè. HOMENATGE A LA VELLESA, amb l'assistència de les autoritats locals, Reina de les Festes, Pubilla Infantil i llurs Dames d'Honor i, les actuacions de la Banda de Tambors i Cornetes St. Carles, Club Twirling dels Alfacs, la Rondalla Rapitenca, i exhibició dels alumnes de JAS Dansa. El matrimoni format pels Srs. Manuel Adell Alberto i Maria Sancho Balagué (Club Pensionistes Casa del Mar), seran els representants de tots els homenatjats.

A les 12.30 h.- Tradicional entrada dels bous pels carrers prèviament condicionats, a càrrec de la Ramaderia Fernando Mansilla de Torreblanca (Castelló).

A les 14’- h.- Durant el decurs del dinar de germanor, lliurament de trofeus de les competicions de Billar. Bitlles, Petanca i jocs de cartes masculí i femení, organitzats pel Club de Pensionistes de la Casa del Mar. (*)

A les 16,30 h.- A la plaça Lluís Companys, IV torneig obert d’Escacs “Memorial Agustí Lin”, organitzat pel Club d'Escacs La Ràpita. Obert a tots els aficionats (independentment de l’edat, gènere, nivell de joc, procedència, etc.) 

A les 17’- h.- L’associació Cultural Petit Comitè presenta al Parc de Garbí (Punt de Trobada), We Are Not Dj’s. 12 hores de música ininterrompuda amb 12 convidats diferents amb un denominador comú: la passió per la música allunyada de les masses.

A les 17’- h.- A la Carpa Jove: HOLI PARTY, la festa dels colors. Organitzat pel l’Esplai Xerinola i amb la col·laboració de Deejay Sounds Grup.

De 17’- a 21’- h.- 33 ANYS DE MORRA A LA RÀPITA.- Campionat Festes Majors de Morra al Pavelló Firal, organitzat per Morràpita.

A les 18’- h.- A les instal·lacions del club Tennis Serramar, fase classificatòria de Tennis Open President 2015, organitzat pel Club Tennis Serramar.

A les 18’- h.- A les instal·lacions del club Tennis Serramar, fase classificatòria de Pàdel mixt Open de Festes 2015, organitzat pel Club Tennis Serramar.

A les 18.30 h.- Bous a la plaça condicionada a tal efecte de la Ramaderia Vicent Benavent de Quatretonda (València) i amenitzats per la Xaranga sense nom. Durant el decurs de la tarda se soltarà un bou cerril de la mateixa ramaderia.

A les 19’- h.- Al centre esportiu Johnny Montañes, VIII Obert de pàdel “Badia dels Alfacs", organitzat per Mystica Pàdel Tour Terres de l’Ebre.

A les 19.30 h.- Al centre esportiu Johnny Montañes, XII Obert de tennis “Ciutat de la Ràpita", organitzat per la mateixa entitat.

A les 22’- h. A la Pista de Patinatge, exhibició del Club Twirling dels Alfacs.

A les 22’- h.- A la plaça del Cóc, exhibició de dansa a càrrec de l'Escola de Dansa Esther Roselló.

A les 22’- h.- A la plaça condicionada a tal fi, bou cerril embolat a càrrec de la Ramaderia Vicent Benavent.

A les 22.30 h.- A la plaça condicionada a tal fi, exhibició de vaques enfundades de la Ramaderia German Vidal de Cabanes (Castelló), patrocinat per la penya Los Enfundats..

A les 23.45 h.- A la plaça del Pavelló Firal NIT SOLIDÀRIA a benefici de Càritas, amb l’actuació de l’orquestra EUROPA..

A les 01.00 h.- Al vial de la Piscina Municipal, CARPA JOVE, festa remember i de música actual. Actuacions de Agustí Samper “Gallo” i Màgic Gas. Organitzat per la comissió jove de la Comissió de Festes.

 

Dia 31 (divendres)

A les 09.30 h.- Botifarrada popular a la plaça de bous, organitzada per la Penya La Cabra.

A les 11’- h.- A l'antiga plaça de bous (carrer 12 d'octubre), gran festa de l'aigua blaveta, organitzat per la Comissió de Festes. Col·labora Baix-Mont.

A les 12.30 h.- Tradicional entrada dels bous pels carrers prèviament condicionats, a càrrec de la Ramaderia Pedro Fumadó Xarnego de Deltebre.

A les 18’- h.- A les instal·lacions del club Tennis Serramar, finals de Tennis Open President 2015, organitzat pel Club Tennis Serramar.

A les 18’- h.- A les instal·lacions del club Tennis Serramar, finals de Pàdel mixt Open de Festes 2015, organitzat pel Club Tennis Serramar.

A les 18'- h..- Berenar popular a la Torreta, acte organitzat per la Penya Barcelonista "Vicenç Piera" d'aquesta localitat.

A les 18’- h.- Al centre esportiu Johnny Montañés, Marató de fitness amb Sh’bam i RPM Les Mills.

A les 18.30 h.- Bous a la plaça condicionada a tal efecte de la Ramaderia Pedro Fumadó Xarnego de Deltebre i amenitzats per la Xaranga Rapitenca.

A les 19’- h.- Al centre esportiu Johnny Montañes, semifinals del VIII Obert de pàdel “Badia dels Alfacs", organitzat per Mystica Pàdel Tour Terres de l’Ebre.

A les 19’- h.- Al centre esportiu Johnny Montañés, Marató de fitness amb Bodycombat i BodyPump Les Mills.

A les 19.30 h.- Al centre esportiu Johnny Montañes, semifinals del XII Obert de tennis “Ciutat de la Ràpita", organitzat per la mateixa entitat.

A les 20’- h.- A la plaça del Cóc, exhibició de Zumba Fitness, Zumba Toning, Dance Step, Fitball, Zumba Kids-junior, Dansa jazz i Hip-Hop a càrrec dels alumnes del Centre de Gymdance Jump.

A les 20’- h.- Al centre esportiu Johnny Montañes, Marató de fitness amb Cxworx Les Mills i Zumba.

A les 21’- h.- Al centre esportiu Johnny Montañes, Marató de fitness amb BodyBalance Les Mills.

A les 21.30 h.- A la cafeteria l’Eixam, VI Open de cartes Festes Majors l’Eixam.

Les inscripcions a l’Eixam fins el 22 de juliol o fins esgotar-se les places.

A les 22.30 h.- A la plaça condicionada a tal fi, bou embolat a càrrec de la Ramaderia Pedro Fumadó “Xarnego”.

A les 23.45 h.- A la plaça del Pavelló Firal revetlla popular amb l'actuació de l'orquestra MONTESOL.

A les 01.00 h.- Al vial de la Piscina Municipal, CARPA JOVE, amb l’actuació en directe dels grups Pepet i Marieta, Arreggaetwon i Deejay Sounds Grup. Organitzat per la comissió jove de la Comissió de Festes.

 

Dia 01 d’agost (dissabte)

A les 07.30 h..- Sortida a la cruïlla carrers Constància amb Sant Isidre, del bou capllaçat pels carrers de la població, de la Ramaderia Fernando Mansilla de Torreblanca (Castelló). Patrocinat per la Penya Bou Capllaçat en commemoració del 40è aniversari de la seva fundació. Recorregut: carrers Constància, Sant Isidre, av. Constitució, carrer Gorria, plaça Carles III, carrer Sant Josep, av. Sagrat Cor, Doctor Ferran i Esports, i carrer Sant Isidre,

A les 09.30 h..- A la carretera de Poble Nou cruïlla entrada Port de la Marina, inici del XXXVè. CONCURS INTERPROVINCIAL D'ARROSSEGAMENT PER LA SORRA, organitzat per la Penya Arrastre.

A les 12’- h.- Al centre esportiu Johnny Montañes, finals del VIII Obert de pàdel “Badia dels Alfacs", organitzat per Mystica Pàdel Tour Terres de l’Ebre.

A les 12’- h.- A las plaça Carles III (Bar Chim), trobada de motos clàssiques organitzat pel Moto Club Sant Carles.

A les 12'- h.- Al recinte del Pavelló Firal, ball de vermut rapitenc, organitzat per Morràpita.

El preu del tiquet serà de 1,00 €. La venda horari oficina Casa de la Vila.

A les 12,30 h.- Tradicional entrada dels bous pels carrers prèviament condicionats, a càrrec de la Ramaderia Fernando Mansilla de Torreblanca (Castelló).

A les 16’- h.- Al Pavelló Polisportiu, VII campionat Streetball Minibàsquet 3x3 (de 7 a 12 anys), organitzat per Club Bàsquet La Ràpita.

A les 18’- h.- Al Pavelló Polisportiu, XI campionat de streatball 3x3 categoria sènior, organitzat per Club Bàsquet La Ràpita.

A les 18,30 h..- Al recinte de la plaça de bous, exhibició taurina de la Ramaderia de José Arriazu Sada e hijos de Ablitas (Navarra), organitzat per la Penya Taurina La Tradició.

A les 19.30 h.- Al centre esportiu Johnny Montañes, finals del XII Obert de tennis “Ciutat de la Ràpita", organitzat per la mateixa entitat.

A les 19.30 h.- Ballada de sardanes a la plaça del Cóc amb la Cobla Principal Rapitenca, l'Agrupació Sardanista local i la colla Tarragona Dansa.

A les 24'- h..- Castell de focs artificials a la platja del Parc de Garbí, a càrrec de la Pirotècnia TOMÀS de Benicarló.

A les 00,45 h..- A la plaça del Pavelló Firal revetlla popular amb l'actuació de l'orquestra CENTAURO.

A les 01.00 h.- Al vial de la Piscina Municipal, CARPA JOVE, amb l’actuació en directe dels Dj’s locals “Deejay Sounds Grup". Organitzat per la comissió jove de la Comissió de Festes.

Comentarios
Multimedia Diari