Programa d'actes de la Festa Major de la Riera de Gaià

Castells, sopars, concerts, màgia...

19 mayo 2017 22:18 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Nou dies amb concerts, ball, correfoc, gegants, castells i cercaviles.

La Riera de Gaià es troba immersa en la seva Festa Major de Santa Margarida. Són 9 dies de programació festiva que ja es va iniciar diumenge passat amb els actes previs, però és a partir d’avui i fins dimarts vinent que rierencs i visitants podran gaudir del gruix del programa.

Un programa a on hi ha de tot: sopars, parc infantil, correfoc, revetlles, concerts, ball, castells, trobada gegantera, cercavila, ball parlat, l’ofici, l’entremès de Santa Margarida, màgia, i moltes coses més per al gaudi de tothom.

 

PROGRAMA D’ACTES

Dijous, 16 de juliol: La vetlla del Drac.

20.00 h. Des de les escoles velles al c/Alzinar DESPERTEM EL DRAC!!

21.00 h. A la Placeta sopar popular fet a la brasa. Preu: 6€ adult i 4€ infantil. A la venda a Merceria Montse o Cal Pistraques.

22.30 h. REVETLLA- CONCERT amb PROZAC, grup de versions. Tot seguit ‘punxadiscos’.

 

Divendres, 17 de juliol

17.30 h. PARC INFANTIL. Inflables i Trenet.

22.00 h. Des de la plaça Major CORREFOC pels carrers del municipi amb el Ball de Sant Miquel i Diables de la Riera i el Drac de santa Margarida.

Recorregut: plaça Major, c/ Major, Fondo, Sant Pau, Alzinar, Sant Joan, Sant Antoni, Major i plaça Major.

24.00 h. A l’envelat grup de versions amb ‘LA BANDA DEL COCHE ROJO’ i tot seguit DJ amb Fermí Recasens.

 

Dissabte, 18 de juliol

12.00 h. VESTIM els gegants i a continuació petita cercavila fins al Casal Rierenc (plaça Major, c/major, Sant Antoni, c/ Nou, c/Sant Pau i plaça del Casal.

16.30 h. Plantada dels gegants a la plaça del Casal.

17.00 h. XXVIX Diada Gegantera amb la participació de la Cucafera de l’Esplai i els Grallers de la Riera. Recorregut: plaça del Casal, Sant Pau, Alzinar, Sant Joan, Nou, Fondo, Major i plaça Major.

18.00 h. A la plaça Major inauguració de la placa commemorativa del primer 3 de 9 amb folre des del segle XIX a càrrec dels XIQUETS DE TARRAGONA i tot seguit actuació CASTELLERA amb Xiquets de Tarragona, la Colla Joves Xiquets de Valls i Castellers d’Altafulla.

23.30 h. CONCERT I BALL AMB L’ORQUESTRA LA PRINCIPAL DE LA BISBAL. Tot seguit XARANGA LA MURGA.

 

Diumenge, 19 de juliol

18.30 h. Sortida de la plaça Major CERCAVILA del seguici popular amb la participació del Drac de Santa Margarida, Ball de Sant Miquel i Diables de la Riera i Ball de Diables d’Alaró (Mallorca), Ball de Bastons de la Riera i colla convidada, Grallers de la Riera i Colla Gegantera els Manotes i el Bertran.

Recorregut cercavila: plaça Major, carrers Major, Sant Antoni, Nou, Sant Pau, Alzinar, Sant Joan, Nou, Fondo, Major fins a la plaça Major.

A continuació a l’enrajolat de l’Església representació del ball parlat a càrrec del Ball de Sant Miquel i Diables de la Riera.

22.30 h. A la pista de les escoles Velles espectacle de varietats de ball a càrrec de la Cia WONDER DANCE i tot seguit Ball per tothom.

 

Dilluns, 20 de juliol

07.00 h. MATINADES pels carrers del municipi amb els Grallers de la Riera.

11.30 h. A la Parròquia de Santa Margarida l’Ofici Solemne.

A continuació a l’enrajolat: Sortida d’ofici amb la representació de L’ENTREMÈS DE SANTA MARGARIDA I EL DRAC i el BALL DE BASTONS DE LA RIERA.

Tot seguit, al Casal Rierenc vermut en honor a les Margarides i audició de Sardanes amb la COBLA PRINCIPAL DE TARRAGONA

18.15 h. CONCERT DE GRALLA a càrrec de GRALLERS ‘LA TAROTA’.

19.00 h. Al CASAL RIERENC. Espectacle MAGIC CIEL.

 

Dimarts, 20 de juliol

18.30 h. Des del Molí del Mig (plaça Major), visita guiada sobre els sindicats agraris i societats de la Riera del primer terç del segle XX. A càrrec de Ricard Ramon autor del llibre República, reforma i democràcia local. La Riera de Gaià 1931-1936.

Comentarios
Multimedia Diari