Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Riudecanyes s’il·luminarà demà amb milers d’espelmes

L'espectacle, a càrrec de Sant Andreu Jazz Band, és de caràcter solidari a favor de Càritas Riudecanyes i s'acceptarà qualsevol producte i donatius en metàl·lic

Diari de Tarragona

Whatsapp
El tradicional concert es farà a la plaça a les 22.30 hores. Foto: Pere Ferré

El tradicional concert es farà a la plaça a les 22.30 hores. Foto: Pere Ferré

Riudecanyes celebrarà demà, a les 22.30 hores, el VI Concert de les Espelmes a la Plaça, a càrrec de Sant Andreu Jazz Band, presentada per Joan Chamorro. El poble s’il·luminarà amb milers d’espelmes. Els assistents podran gaudir de la seva llum una estona abans del concert i després també podran passejar pel poble i veure com les flames omplen els seus racons, les portes i les finestres...

L’espectacle és de caràcter solidari a favor de Càritas Riudecanyes. L’entrada consisteix en l’aportació voluntària d’aliments i de productes d’higiene personal o per a la llar. Tots els productes seran benvinguts, però hi ha manca dels següents aliments o productes, procurant que tinguin una llarga data de caducitat: llet i pasta; sabó per rentar els plats, sabó per la rentadora, lleixiu, paper del vàter, i xampú pel cabell... També hi haurà guardioles per si es volen fer donatius en metàl·lic. Hi haurà servei de bar a càrrec de l’AMPA, durant el concert, i, després, es podrà gaudir a la mateixa plaça de la terrassa que es muntarà un cop finalitzat el concert (aproximadament 20 minuts després), per poder gaudir de la llum de les espelmes i amb música d’ambient.

La Sant Andreu Jazz Band és una bigband formada per joves entre 10 i 21 anys, una banda amb un projecte d’11 anys que han donat el resultat de 6 enregistraments en format CD-DVD i 8 discos sorgits en el si de la col·lecció ‘Joan Chamorro presenta’, protagonitzats per membres del grup, Andrea Motis, Eva Fernández,nal Magali Datzira, Rita Payés, Marc Martin, Joan Mar Sauqué i el projecte la màgia de la veu.

Temas

Comentarios

Lea También