Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou inicia un cicle que marida la restauració i el cinema a la biblioteca

En total hi participen 11 establiments del municipi que oferiran la seva oferta gastronòmica

Redacció

Whatsapp
Foto:DT

Foto:DT

La biblioteca Municipal de Salou inicia aquesta setmana un cicle de cinema i restauració on tots els dijous de juliol i agost es combinaran sopars amb una pel·lícula. El cicle finalitzarà el proper 27 d’agost i les projeccions es duran a terme als jardins de la Biblioteca Municipal, c/Ponent, 16 a partir de les 22.30 hores. S’hi podran veure pel·lícules tan diverses com: ‘Entre Copas’, ‘Tapas’, ‘Blade Runner’, ‘2001-Odisea del Espacio’ i ‘Mad Max’. Les projeccions seran gratuïtes.

Aprofitant aquest cicle un total d’11 establiments de Salou s’han volgut sumar per tal d’oferir una oferta de restauració a preus competitius per tal de mostrar la seva oferta gastronòmica les nits dels dijous. Els restaurants participants són: Cafeteria Rambla, Coffebreak, La Finezza, Restaurant La Taverna, El Trasto, La Ibense, BanDarra, L’Estació, AllJamón, Ongi Etorri Taverna Vasca i Restaurant Thalassa, que a partir de 20.30 hores a 21.30 hores oferiran aquests servei a preus especials. 

Es tracta de la primera vegada que es du a terme un cicle de cinema i restauració d’estiu al municipi.

Temas

  • DVerano

Comentarios

Lea También