Segell tarragoní en la programació de la Sala Trono d'aquesta tardor

S'ha presentat aquest dimarts. Consulta tota l'agenda de funcions

19 mayo 2017 21:52 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Joan Negrié, gestor de la Sala Trono, ha presentat avui en roda de premsa les obres programades pels mesos de setembre, octubre, novembre i desembre. Però abans ha fet un balanç de la passada temporada que ofereix unes dades molt positives per la petita sala de la part alta de Tarragona. De setembre de 2014 a maig de 2015 s'han registrat un total de 4.100 espectadors, amb un percentatge d'ocupació del 85%, una xifra que suposa un 66% d'increment respecte a la passada temporada. Els dies de representació d'espectacles també s'ha incrementat un 46%.

Joan Negrié ha destacat la fidelització dels amics de la Sala. Actualment hi ha a prop de 700 amics, un 103% d'augment respecte al periode anterior. Els espectadors poden aconseguir un descompte de 4 euros en el preu de l'entrada (pagant 12 euros per funció) només abonant pel carnet d'amic un import anual de 8 euros.

La programació de tardor s'inicia el dia 17 de setembre, coincidint amb la celebració de les festes de Santa Tecla, amb l'obra You say tomato, de Joan Yago, protagonitzada per Anna Moliner i Joan Negrié i dirigida per Joan Maria Segura. Seran en total 10 dies de funció, fins al dia 27, el que suposa que durant una setmana la Sala estarà oberta de dimarts a diumenge. A més, dels dies 24 al 27 les funcions diàries es dulicaran, doncs després de You say tomato el públic podrà dirigir-se a les Voltes del Pallol per gaudir de l'espectacle revelació del FITT 2013: El loco y la camisa.

Durant el mes d'octubre la Sala acollirà l'obra Et vindré a tapar, de la companyia Espai en construcció; els monòlegs La idea d'Europa, interpretat per Òscar Intente, i El bon lladre, amb Josep Julien, i la proposta de la companyia La Calòrica: Sobre el fenòmen de les feines de merda.

Tanca el mes l'estrena absoluta de l'obra El camp, del dramaturg britànic Martin Crimp, amb les interpretacions de Anna Prats, Sonia Espinosa i Xavi Àlvarez.

Al novembre s'estrena una altra producció de la Sala, Lord K, amb la qual la Trono se suma a la celebració de l'aniversari de la visita de Lorca a Tarragona. L'espectacle, escrit per Marc Chornet i dirigit per Joan Negrié, compta amb les interpretacions d'Oriol Grau i Paloma Arza. L'obra es podrà veure dels dies 13 al 29 de novembre.

També al novembre i com ho fa des de fa anys, la Trono col·labora amb el Festival de Teatre Màgic amb tres espectacles que tindran lloc els dies 6, 7 i 8.

I tanca la programació una obra que torna a la Sala a petició del públic: El Sommelier. Fermí Fernández ens proposa un tast molt especial en el qual l'espectador no tan sols tastarà un gran vi, sinó que s'emportarà tot un seguit de sensacions i experiències.

Comentarios
Multimedia Diari