Serrat actuarà el 24 de juliol a Tarragona

El concert, que forma part de la programació d'enguany del Festival d'Estiu de Tarragona ETC que es celebrarà a l'Auditori Camp de Mart. Les entrades surten a la venta demà dijous a theproject.es, Ticketmaster i Taquilles del Teatre Metropol

19 mayo 2017 23:22 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Serrat celebra aquest 2015 els 50 anys del seu debut artístic i ho fa amb la gira mundial Antologia Desordenada. Dins d'aquesta multitudinària gira de més de 90 concerts per tot el món, el Festival ETC no ha volgut deixar passar l'ocasió d'incloure en la seva programació a un dels artistes principals del nostre país.

Serrat farà un recorregut al llarg de la seva obra permetent que el públic, a través de la seva pàgina web, pugui intervenir en l'elaboració del repertori escollint les seves cançons favorites. Es tracta doncs, d'un concert interactiu, un mosaic construït en diferents èpoques on cadascuna constitueix una peça del llarg i satisfactori camí que l'artista ha recorregut al costat de gent al llarg d'aquest mig segle de carrera i que el públic de Tarragona podrà gaudir el 24 de juliol a l'Auditori Camp de Mart.

 

Comentarios
Multimedia Diari