Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

'Terra Baixa', Anthony Blake o l'òpera 'Le nozze di Figaro', a la temporada de tardor dels Teatres de Tarragona

Entre les propostes destaca un homenatge a l'actriu tarragonina Mercè Anglès, que va morir fa poc més d'un any. Consulta tota la programació en .pdf

ACN

Whatsapp
Fotografia de família amb algunes de les persones implicades en la programació de tardor dels teatres de Tarragona, l'1 d'octubre de 2015. Foto: ACN

Fotografia de família amb algunes de les persones implicades en la programació de tardor dels teatres de Tarragona, l'1 d'octubre de 2015. Foto: ACN

Els teatres tarragonins tornen a omplir-se de vida, a partir del 24 d'octubre, amb la programació de tardor. En total, 24 propostes de tota mena de gèneres i formats i la col·laboració de gairebé una trentena d'entitats. En teatre, destaca la 'Terra Baixa' en què Lluís Homar interpreta tots els papers de l'obra, o 'Vilafranca, un dinar de Festa Major', de Jordi Casanovas. Però també hi ha espectacles de dansa, com 'Flash!', d'una companyia basca, el nou muntatge del mentalista Anthony Blake, 'Más allà de la imaginación', o l'òpera de Mozart 'Le nozze de Figaro'. En clau tarragonina, la ciutat retrà homenatge a l'actriu Mercè Anglès, que va morir fa poc més d'un any, amb 'Una vida pel Teatre'.

També destaquen propostes com Pels pèls, Vilafranca, Olivia i Eugenio amb Concha Velasco, la màgia d’Anthony Blake, o l’humor de Vol Ras, entre moltes d’altres, que aniran lligades amb esdeveniments i celebracions puntuals com són la commemoració del vuitantè aniversari de la visita de Federico García a Lorca a Tarragona, l’Any Ovidi Montllor, l’acte d’homenatge pòstum a l’actriu tarragonina Mercè Anglès o l’acte inaugural del Festival REC.

Per segon any consecutiu la programació també inclou dos espectacles del Festival “El Més Petit de Tots”, d’una banda Concert per a nadons, que com diu el seu nom podrem veure com els més petits se senten absolutament captivats per la música i Wanikan, una història formada per imatges, sense paraules i amb molt d’humor per a un públic molt concret: els nens i les nenes de 2 a 5 anys.

Pel que fa a la música, la dansa i l’òpera, ja hem avançat que Le Nozze de Figaro serà l’òpera d’aquesta tardor, un treball complert de Mozart on la trepidant comèdia al voltant de la celebració d’una boda, no deixa a ningú intranquil. Pel que fa a la dansa tindrem un espectacle únic amb ballarins d’arreu d’Europa de la companyia Danzatz sota el nom de Flash!. I la música tindrà com a protagonista de la música més actual el concert de Harrison Ford Fiesta que presentaran el seu primer àlbum.

La música clàssica també tindrà un paper rellevant durant la tardor ja que entre d’altres engega la temporada de concerts de l’Orquestra Camera Musicae; la Banda Unió Musical, la Jove Orquestra Intercomarcal i el Gran Concert d’Any Nou; que aniran acompanyats de les propostes del territori com són el cicle de Joventuts Musicals, la proposta de TeclaSmit, l’espectacle de dansa El Trencanous del Centre de Grau Mitjà Artemis dansa, o els imperdibles Els Pastorets, tant de La Salle com de La Golfa.

Una programació variada i per a tots els públics acompanyada d’un munt d’activitats complementàries, tant de dinamització com formatives (Fòrum de l’Espectador, assajos oberts, exposicions, etc.), que fonamenten el programa cultural i de servei dels Teatres de Tarragona. Un projecte de tots i per a tots.

La venda d’entrades iniciarà el dimecres 14 d’octubre, de 9 a 14h i de 18 a 20h a les taquilles del Teatre Metropol. La resta de dies l’horari de taquilles serà els dimecres i dijous de 12 a 14h i divendres de 12 a 14h i de 18 a 20h i les 24h a teatres.tarragona.cat.

Temas

  • CULTURA

Comentarios

Lea También