Tomeu Penya presenta 'Anemorant-nos' aquest diumenge al Teatre Bartrina

El concert començarà a les 18 hores

19 mayo 2017 23:00 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El cantautor Tomeu Penya actuarà aquest diumenge al Teatre Bartrina (18 hores) per presentar el seu nou treball musical Anemorant-nos, un recorregut per les seves cançons més conegudes amb motiu del vintè aniversari de la seva cançó emblema Illes dins d’un riu.

El nou disc del músic mallorquí recull cançons seleccionades per ell mateix, corresponents als discs que ha editat des de l’any 1995 i fins a l’actualitat. Cançons que parlem d’amor i que en el seu moment no van ser molt conegudes o bé amagades per altres cançons més radiades i reeixides del cantant.

Anemorant-nos, que és el títol d’una de les cançons, presenta a un Tomeu Penya molt més romàntic i proper, amb cançons plenes de records i de moments que Tomeu vol transmetre amb complicitat i sinceritat.

Aquest especial recull també inclou la cançó ‘Paraules que s’endú es vent’, disc que va editar l’any 2007, just després de la seva greu malaltia i que respira una especial emoció, ja que compta amb una excepcional col·laboració: la guitarra del seu amic Paco de Lucia. El preu de l’entrada del concert és de 18 euros.

Comentarios
Multimedia Diari