Un concert de Jordi Savall obrirà els actes de la XX Festa del Renaixement

El cartell de l´edició 2015, presentat dimecres, evoca els diferents elements que han contribuït a fer gran l´esdeveniment

19 mayo 2017 22:32 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tortosa ultima el programa de la vintena edició de la Festa del Renaixement, que tindrà lloc del 23 al 26 de juliol i de la que ahir es va presentar el cartell. El tret de sortida es donarà dues setmanes abans, l’11 de juliol, amb el concert de Jordi Savall a la Catedral.

La Festa continuarà sent aparador d’alguns dels millors espectacles internacionals de recreació històrica, mentre el centre històric de Tortosa es transforma en un gran escenari per on desfilaran fins a 3.000 persones vestides d’època, on el visitant trobarà espectacles de carrer, música, mercats i tavernes que el faran viatjar a la Tortosa del 1500.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el regidor de la Festa, Domingo Tomàs, van presentar ahir matí el cartell de la XX Festa del Renaixement, obra de la dissenyadora Marta Viladrich.

El cartell és una il·lustració que incorpora la major part d’elements de la Festa del Renaixement. Procuradors, abanderats, comediants, malabars, arlequins i campaments, entre altres personatges, configuren l’essència d’un dels esdeveniments que més i millor ha projectat la imatge de la ciutat durant les últimes dues dècades.

Malgrat que el detall del programa no es va desvetllar, sí que es van avançar algunes actuacions. La primera, el dissabte 11 de juliol (21 h), dues setmanes abans de la Festa del Renaixement, serà el concert de Jordi Savall i Hespèrion XXI, que transportarà els assistents al segle XVI, amb música sefardita, catalana o grega.

Fins al 15 de juny, l’entrada anticipada surt per 15 euros, mentre que el dia de l’espectacle costarà 18 euros. Les Gàrgoles, la Celestina, la Dansa del Dervitx, els Mercatores o la Taverna d’Enrico, són altres de les cites previstes en la XX Festa del Renaixement, entre els dies 23 i 26 de juliol. Totes les entrades estan ja a la venda a festadelrenaixement.cat

Més enllà dels espectacles, l’alcalde va recordar que en la pròxima edició de la Festa es recuperarà un nou espai, la plaça Mossèn Sol, ara en obres.

Comentarios
Multimedia Diari