Un homenatge particular a la figura femenina

‘Com a nimfes’ és la nova exposició de l’artista Cori Asens, que es podrà visitar a la Biblioteca Mercel·lí Domingo fins al 31 de març

10 marzo 2018 15:13 | Actualizado a 10 marzo 2018 15:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

‘Com a nimfes’, un homenatge particular a la figura femenina i la seva vinculació amb l’entorn, en forma de pintura amb aquarel·les. L’artista Cori Asens va inaugurar la seva exposició a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa el passat dijous, un dia molt especial i reivindicatiu per a la dona treballadora. 

A través dels quadres que componen aquesta mostra, l’artista transmet diferents sentiments, mitjançant les diferents personalitats i situacions que atorga a cadascuna de les figures, nimfes de la natura, dones imaginades. Les tonalitats de colors vius són un punt clau en l’exposició.

La directora de la biblioteca, Irene Prades, assegurava així que amb l’exposició ‘Com a nimfes’ ha arribat la primavera al centre. 

És el tercer any consecutiu que l’artista de Reus presenta el seu treball creatiu a les Terres de l’Ebre. Cori Asens té obra realitzada sota diferents tècniques com aquarel·la, oli i tècnica mixta. És una artista polivalent que, a banda, també realitza peces handmade. L’alegria i el positivisme són sense dubte els adjectius que encapçalen cadascuna de les seves obres artístiques.

L’exposició va ser inaugurada per la directora de la biblioteca i l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, que aprofitava per reivindicar el paper de la dona en un dia tan destacat. La mostra es podrà visitar al segon pis de l’equipament cultural fins al 31 de març. 

Comentarios
Multimedia Diari