Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un 'mapping' transformarà l'absis de l'església del Castell de Miravet

Ho farà en el marc del Festival Eufònic d'Arts Visuals i Sonores de Terres de l'Ebre

EFE

Whatsapp
Imatge d'arxiu del Castell de Miravet FOTO: DT

Imatge d'arxiu del Castell de Miravet FOTO: DT

Una instal·lació lumínica de 'mapping' transformarà l'absis de l'església templària del Castell de Miravet de Tarragona entre aquest dissabte i el 6 de setembre, en el marc del Festival Eufònic 2015. Així ho ha anunciat la Conselleria de Cultura de la Generalitat.

Es tracta d'una instal·lació creada expressament per a l'espai i que transformarà l'absis en un espai de contrast entre el silenci, el soroll, la foscor i la llum. Els autors de la instal·lació, Playmodes, ja són un referent en el territori en aquest tipus d'intervencions, després de crear el 'mapping' de l'absis del temple romànic de Sant Climent de Taüll (Lleida), una de les seves obres més reconegudes. L'aplicació de les tecnologies de videoprojecció, mapping i la creativitat digital dialoguen en el monument oferint una nova capa narrativa al conjunt arquitectònic medieval.

El Castell de Miravet se sumarà per primera vegada al Festival Eufònic d'Arts Visuals i Sonores de Terres de l'Ebre amb la finalitat de promoure el diàleg entre el patrimoni monumental i les arts a través de la instal·lació 'La llum de miravet'.

Temas

  • CULTURA

Comentarios

Lea También