Vols anar al concert de la Stromboli Jazz Band al Bravium Teatre de Reus?

Sortegem dues entrades individuals per a l'espectacle del proper diumenge 19 d'abril

19 mayo 2017 23:05 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Diari de Tarragona i la Stromboli Jazz Band sortegen dues entrades individuals per al concert que la formació de jazz oferirà el proper diumenge 19 d’abril al Bravium Teatre de Reus (19h). Només has de comentar per què vols l’entrada a la noticia del sorteig que trobaràs a la pàgina de Facebook del Diari o de la Stromboli Jazz Band i fer-te seguidor de la respectiva pàgina (si encara no ho ets).

Tens fins aquest divendres a les 12 del migdia per explicar-nos-ho! Divendres a les 13 hores anunciarem els guanyadors tant per xarxes socials com a través de la pàgina web del Diari de Tarragona. Els afortunats podran recollir la seva entrada a la mateixa guixeta del teatre el dia del concert.

A banda, també pots comprar les entrades per al concert al preu de 10€ (8€ socis del teatre). Es poden aconseguir anticipadament al telèfon 977-343701 (contestador automàtic) o per correu electrònic a info@braviumteatre.com fins el dia abans de l’espectacle anunciat, deixant el nom, cognom i número de telèfon de contacte. I a la guitxeta del teatre, el dia abans de 20.00 h a 21.00 h, o el mateix dia de l’espectacle una hora i mitja abans que comenci.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari