Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

WhatsApp prova l'opció d'eliminar missatges enviats

Agencias

Whatsapp
WhatsApp prova l'opció d'eliminar missatges enviats

WhatsApp prova l'opció d'eliminar missatges enviats

Fins ara no era possible eliminar els missatges enviats a través de Whatsapp, però la companyia treballa en aquesta línia, i ja està provant una opció de revocar l'enviament de missatges, que s'ha pogut veure a la versió beta d'iOS.

La versió beta 2.17.1.869 per a iOS amaga una novetat que traurà molts usuaris de més d'un compromís: un botó de 'revocar' en els missatges enviats, tant en xats individuals com grupals, com ha informat un dels desenvolupadors que prova la beta, l'usuari @WABetaInfo.

Encara no queda clar si només es podran esborrar missatges que encara no s'hagin llegit o si també es podran eliminar els llegits. Tot i això, aquesta opció notifica el receptor que un missatge ha estat eliminat, de manera que si bé no en podrà conèixer el contingut, sí que serà capaç de saber que ja no podrà llegir-lo

Temas

  • NALTROS

Comentarios

Lea También